Wspólnie na zlocie?
Re: Wspólnie na zlocie?
Paczek, Nie śledzę ostatnio zbyt pilnie karawaning.pl i nie wiem jakie będą atrakcje ale nie powinno ich zabraknąć, poparz na fotorelację z ostatnich zlotów http://www.fanklub-niewiadowek.com/fank ... mierz.html i http://www.fanklub-niewiadowek.com/fank ... hotek.html i tam widać młodszych uczestników niż mój Maciej
- ddkrzysztof
- Fanklubowicz
Paczek, Jeśli tylko możesz to jedź z całym sprzętem napewno bedzie fajnie. Ja niestety mam jnne plany ale w borkach się zobaczymy i zerkniesz sam na wszystko. Tak czy inaczej jak tyulko możesz to jedź i się nie zastanawiaj .
Zabawne jak mało ważna jest Twoja praca, gdy prosisz o podwyżkę,
a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości gdy prosisz o urlop...
Pozdrawiam Krzysztof + Kasia + Dominik + Dawid + Daewoo Nubira + N126N (REMONT)
a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości gdy prosisz o urlop...
Pozdrawiam Krzysztof + Kasia + Dominik + Dawid + Daewoo Nubira + N126N (REMONT)
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
Piszemy się na listę w Kąciku Niewiadowskim,na zlot przyjedziemy 30.04 wieczorem po pracy.Będzie to nasz pierwszy udział w zlocie.Pozdrawiam
N-127 POLONEZ ATU
program Warkotu skopiowany z Karawaning.pl
PROGRAM WARKOTU
30.04
przyjazd i rejestracja uczestników
zajęcia własne
19:00 nieoficjalna inauguracja piwnej areny wareckiej
20:00 ognisko
01.05
odkrywanie uroków Doliny Pilicy
10:00 spływ kajakowy (2 godziny)
10:00 wycieczka rowerowa (w tym zwiedzanie Muzeum Pułaskiego)
12:00 przejażdżka sielankowym wozem konnym
12:00 wyjazd na zwiedzanie Browaru
12:00 - 18:00 animacje dla dzieci
13:00 druga przejażdżka sielankowym wozem konnym
14:00 drugi wyjazd na zwiedzanie Browaru
15.00 konferencja prasowa
16.00 oficjalne otwarcie Muzeum Karawaningu
17.00 Występ zespołu Carrantouhill
20:00 Ognisko + kuchnia polowa
02.05
13:00 - 20:00 Warecka Majówka przed Dworkiem na Długiej
animacje dla dzieci
dmuchańce i inne atrakcje dla dzieci
występy zespołów dziecięcych
koncerty i pokazy taneczne
20:00 - 22:00 Występ Michała Milowicza
03.05
10:00 - 13:00 Pierwsza Giełda Karawaningowa
zakończenie imprezy
To orientacyjny plan imprezy - może się jeszcze nieznacznie zmienić
Pozdrawiam wszystkich i zapraszam do Warki: http://camperpark.pl/main...&y=51.78002&z=8
Patronem Medialnym jest POLSKI CARAVANING
PROGRAM WARKOTU
30.04
przyjazd i rejestracja uczestników
zajęcia własne
19:00 nieoficjalna inauguracja piwnej areny wareckiej
20:00 ognisko
01.05
odkrywanie uroków Doliny Pilicy
10:00 wycieczka rowerowa (w tym zwiedzanie Muzeum Pułaskiego)
12:00 przejażdżka sielankowym wozem konnym
12:00 wyjazd na zwiedzanie Browaru
12:00 - 18:00 animacje dla dzieci
13:00 druga przejażdżka sielankowym wozem konnym
14:00 drugi wyjazd na zwiedzanie Browaru
15.00 konferencja prasowa
16.00 oficjalne otwarcie Muzeum Karawaningu
17.00 Występ zespołu Carrantouhill
20:00 Ognisko + kuchnia polowa
02.05
13:00 - 20:00 Warecka Majówka przed Dworkiem na Długiej
animacje dla dzieci
dmuchańce i inne atrakcje dla dzieci
występy zespołów dziecięcych
koncerty i pokazy taneczne
20:00 - 22:00 Występ Michała Milowicza
03.05
10:00 - 13:00 Pierwsza Giełda Karawaningowa
zakończenie imprezy
To orientacyjny plan imprezy - może się jeszcze nieznacznie zmienić

Pozdrawiam wszystkich i zapraszam do Warki: http://camperpark.pl/main...&y=51.78002&z=8
Patronem Medialnym jest POLSKI CARAVANING
Poniżej przedstawiam to co napisałem zaraz pod programem Warkotu na forum karawaning.pl
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jednej rzeczy nie rozumiem . Jest podana data imprezy 1-3 maja a tu rozpoczęcie jest już 30.04 . Wiem , że będą przyjezdni wcześniej ale co zrobią Ci co jeszcze pracują a planowali wyjazd z 30.04/01.05 ??? Rozpoczęcie będzie bez nich ?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Co o tym myślicie ? Ja uważam , że trzeba było dać informację wcześniej o zmianach planu .
Jednej rzeczy nie rozumiem . Jest podana data imprezy 1-3 maja a tu rozpoczęcie jest już 30.04 . Wiem , że będą przyjezdni wcześniej ale co zrobią Ci co jeszcze pracują a planowali wyjazd z 30.04/01.05 ??? Rozpoczęcie będzie bez nich ?
Co o tym myślicie ? Ja uważam , że trzeba było dać informację wcześniej o zmianach planu .
Za każdym zakrętem jest jakaś prosta .
a ja tylko chciałem przypomnieć o naszej ulotce może warto mieć kilka sztuk dla nowych osób?
http://www.fanklub-niewiadowek.com/link ... tka_A4.pdf
a program zlotu także na naszej stronie: http://www.fanklub-niewiadowek.com/fank ... warka.html
http://www.fanklub-niewiadowek.com/link ... tka_A4.pdf
a program zlotu także na naszej stronie: http://www.fanklub-niewiadowek.com/fank ... warka.html
finger pisze:Poniżej przedstawiam to co napisałem zaraz pod programem Warkotu na forum karawaning.pl
Ja do Bachotka też przyjechałem już po pasowaniu na zlotowca , ale i tak było super

No ale to chyba nie tędy droga . Mogli poinformować wcześniej , że rozpoczęcie jest 30.04 a nie 01.05 , ustawiałbym się z rodzinką inaczej .
Być pierwszy raz i się spóźnić to nie w moim guście . Może teraz z łaską coś wyżebramy od szefostwa ale szału moze nie być .
Być pierwszy raz i się spóźnić to nie w moim guście . Może teraz z łaską coś wyżebramy od szefostwa ale szału moze nie być .
Paczek pisze:No to Na Borki jedziemy na pewno
Zresztą to prawie u nas na podwórku - napewno będziemy mieli najbliżej.
NIecałe 50 km - kto ma bliżej?
"
No nie wiem, czy mam bliżej, ale chyba dalej to nie mam

Na warkę niestety nie zdążę z remontem, ale może borki?
Tym bardziej, że można wziąć deskę i popływać jeszcze..
Ale zazdroszczę tym co pojadą, bo co prawda ja na takim wyjeździe nigdy jeszcze nie byłem, ale jak Was czytam, to chyba może być fajowo.
pozdrawiam i zazdroszczę
Cony1
Cony1, jak jechałem do Sandomierza to miałem gołe ,surowe ściany i jedynie zbite i oklejone wykładziną łóżko ...
kuchnie to odebrałem od Szarego11 dopiero na zlocie... więc gazu nie miałem, a że jechał z nami mój 2,5 letni syncio Maciej - to zabrałem mikrofalówkę ze sobą .... lodówki nie miałem i wszystko co trzeba tam trzymać trzymałem u Serka w lodóweczce...
i było super choć pogoda była typowo gastronomiczna...
kuchnie to odebrałem od Szarego11 dopiero na zlocie... więc gazu nie miałem, a że jechał z nami mój 2,5 letni syncio Maciej - to zabrałem mikrofalówkę ze sobą .... lodówki nie miałem i wszystko co trzeba tam trzymać trzymałem u Serka w lodóweczce...
i było super choć pogoda była typowo gastronomiczna...
Jędrek , ten wątek to ja znam . To jest część nieoficjalna , tzw.
przygotowania . Jest też wątek - lista chętnych na przyjazd 1-3.05 a nie 30.04 - 03.05 i takie zmiany w ostatniej chwili mocno mnie grzeją
.

Na karawaning.pl "sasquatch" wyjaśnił dość jasno o co chodzi . Najważniejsze dla mnie , że przyjadę rano 01.05 i nie będzie to musztarda po obiedzie .
Czy coś już wiadomo o sektorach np. dla Niewiadówek czy też będziemy rozpyleni po całym kempingu ?
Czy coś już wiadomo o sektorach np. dla Niewiadówek czy też będziemy rozpyleni po całym kempingu ?
finger, nie masz czym się przejmować ,rozpyleni to zawsze będziemy
ale będziemy cały czas się widzieć sam zobaczysz na zlotach ważna jest spontaniczność a nie jakiś tam harmonogram czy inny program ,jadę na ten zlot spotkać się z moimi zakręconymi kumplami i szanownymi kumpelkami ,a nie konkretnie odhaczać każdy punkt programu, jestem tam gdzie mi się podoba - a to że jest to Twój pierwszy raz to jesteś mocno przejęty ...
czekamy na Ciebie od samego świtu w piątek i przygotuj się na przywitanie na misia

czekamy na Ciebie od samego świtu w piątek i przygotuj się na przywitanie na misia

Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”