Paczek pisze:No to ile może być załóg ?
Wszystkie się tam pomieszczą.?
Michał jeszcze ja, jeszcze ja.

Może się w końcu uda posiedzieć z Wami. Tak na 45% moja załoga jest chętna, zależy to od obowiązków służbowych.
Paczek pisze:No to ile może być załóg ?
Wszystkie się tam pomieszczą.?
b.b tulipan pisze:...
Michał jeszcze ja, jeszcze ja.![]()
Może się w końcu uda posiedzieć z Wami....
Paczek pisze:b.b tulipan pisze:...
Michał jeszcze ja, jeszcze ja.![]()
Może się w końcu uda posiedzieć z Wami....
Byłoby SUPER .
Nie widzieliśmy się tak długo , zę hohoho.
kooba pisze:Ktoś pytał o pokoje, ale nie pamiętam kto.
Rozmawiałem dzisiaj na ten temat z kierownikiem i ustaliliśmy, że jak będzie wiadomo ile jest chętnych to będziemy coś negocjować.
W związku z powyższym proszę o zgłoszenia kto chciałby przyjechać z noclegiem w pokoju. Czas na zgłoszenia jest do 20.08.2016.
leo62 pisze:kooba pisze:Ktoś pytał o pokoje, ale nie pamiętam kto.
Rozmawiałem dzisiaj na ten temat z kierownikiem i ustaliliśmy, że jak będzie wiadomo ile jest chętnych to będziemy coś negocjować.
W związku z powyższym proszę o zgłoszenia kto chciałby przyjechać z noclegiem w pokoju. Czas na zgłoszenia jest do 20.08.2016.
My przyjedziemy bez Niewiadki więc jestesmy zainteresowani pokoikiem dla dwoch osób
kooba pisze:leo62 pisze:kooba pisze:Ktoś pytał o pokoje, ale nie pamiętam kto.
My przyjedziemy bez Niewiadki więc jestesmy zainteresowani pokoikiem dla dwoch osób
No ale, że jak to? Czemu bez niewiadki?
Tylko nie mów, że daleko...
Paczek pisze:Mogę pożyczyć.
Mam zapasową.
leo62 pisze:Paczek pisze:Mogę pożyczyć.
Mam zapasową.
Michal jak dasz rade przyciagnac dwie to czemu nie![]()
![]()
![]()
Karolus pisze:No i ja też ciekawy pokoi jestem bo towarowka mogę co najwyżej namiot przywieźć. ...
Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości