Majdan Sopocki Pierwszy.
Na terenie obiektu są do wynajęcia domki kempingowe.
Pole namiotowe pomieści może 7 niewiadówek. Teren zalesiony nieoświetlony przy drodze ale cicho w nocy. Prąd jest. Węzeł sanitarny to 1 zlew, 1 umywalka, 1 prysznic i 1 bardzo mała toaleta. Ciepła woda na tyle żeby nie było zimno i w ilości na 2-3 osoby. Całość 'doklejona' do budynku z pokojami. Wjazd z garbem więc można zaryć dyszlem. Ze względu na tragiczny stan i nie sprzątanych sanitariatów NIE POLECAM.
Pole namiotowe "Cezan"
- b.b tulipan
- Fanklubowicz
Re: Pole namiotowe "Cezan"
Witam. tantalos czy byłeś na tym polu na nocleg?
Czy coś więcej wiesz w temacie np. domków i pobytu na polu?
Jak to wygląda cenowo bo na stronie to tylko ogródkowo opisane.
Co ciekawego w terenie i jak nad zalewem? da się poleniuchować?
Pozdrawiam.
Czy coś więcej wiesz w temacie np. domków i pobytu na polu?
Jak to wygląda cenowo bo na stronie to tylko ogródkowo opisane.
Co ciekawego w terenie i jak nad zalewem? da się poleniuchować?
Pozdrawiam.
Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.
Nie A4, nie L4 tylko T4
Nie A4, nie L4 tylko T4
- kooba
- Administrator
- Kontaktowanie:
Byłem na tym polu kilka lat temu i jak widzę ten wątek to nic się nie zmieniło. Łazienka i wc wieją głębokim PRL i odstraszają brakiem sprzątania. Ogólnie teren jest zaniedbany i do tego dość nierówny. Z zalewem podejrzewam też się nic nie zmieniło czyli wchodzisz biały, a wychodzisz zielony od glonów. Ogólnie dramat, odradzam to miejsce.
b.b tulipan pisze:Witam. tantalos czy byłeś na tym polu na nocleg?
Tak byłem 4 dni, traktując jako bazę wypadową. 2+2=65zl bez prądu. Przez cały czas byliśmy sami.
Jak domki- nie wiem trzeba dzwonić.
kooba pisze:Byłem na tym polu kilka lat temu....Ogólnie dramat, odradzam to miejsce.
Nie mam nic do dodania.
Generalnie wszystkie miejscówki na Roztoczu mają jakiś mankament. Chciałem zakotwiczyć w Suścu ale mają w tym roku remont i na szybko padło na Cezan.
Aktualnie jadę do Nałęczowa.
N126n
Remont eNki
Remont eNki
- b.b tulipan
- Fanklubowicz
Chyba się wyleczyłem z noclegu. Mam w zasadzie co potrzeba więc za dość wysoką cenę to poszukam gdzieś ciekawszego miejsca.
Dzięki za opinię.
No ale nigdy nie mówię nigdy.
Dzięki za opinię.
No ale nigdy nie mówię nigdy.

Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.
Nie A4, nie L4 tylko T4
Nie A4, nie L4 tylko T4
- Pająk
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
Pod koniec czerwca na wyjeździe motocyklowym, nocowałem w ośrodku w namiocie na przeciwko cezana. O tutaj https://www.facebook.com/Pole-Namiotowe ... 551372815/
Sporo miejsca, sanitariaty stare ale dają radę. Właściciel jest strażakiem i był akurat zabiegany ale wpadał pytał czy wszystko ok, żona jego prowadzi bar na plaży. Zalew jak najbardziej na plus, woda fajna. W zasięgu beretu 3 miejsca do szybkiego zjedzenia i wypicia.
Sporo miejsca, sanitariaty stare ale dają radę. Właściciel jest strażakiem i był akurat zabiegany ale wpadał pytał czy wszystko ok, żona jego prowadzi bar na plaży. Zalew jak najbardziej na plus, woda fajna. W zasięgu beretu 3 miejsca do szybkiego zjedzenia i wypicia.