Byłem w zeszlym tygodniu i polecam. Dużo miejsca, cisza, spokój. Zaplecze sanitarne OK. Fajna lokalizacja bo bardzo blisko do Kuźnic skąd można wyruszyć na większość górskich wędrówek. Cenowo znośnie. Cena za 2 dorosłe osoby bez prądu 56 PLN za dobę.
Zakopane "Camping pod Krokwią"
- Mr.Makarena
- Fanklubowicz
Zakopane "Camping pod Krokwią"
Pozdrawiam :
Mr.Makarena
Mr.Makarena
Re: Zakopane "Camping pod Krokwią"
Oj kończą się, robiłem na ,,szybko'' przed wyjazdem, dopóki czegoś innego nie wymyślę, muszą wystarczyć...
No proszę, to można powiedzieć, że się prawie spotkaliśmy

No szkoda, może innym razem. Widziałem Enk-e, myślę podbiję, pogadam, wracamy wieczorem a E-nki nie ma... Tajemnica się wyjaśniła. 

Mały update.
Kemping działa i ma się dobrze. Całoroczne obiekty mają swój urok.
Tyle co wróciliśmy po 4 dyniowym pobycie w Zakopanem.
Generalnie obłożenie marne. Na całym obiekcie może z 15 kamperow i przyczep. Dokładnie tyle potrzeba aby był luz ale czuć ducha karawaningu i życie kempingowe. Po prostu jest komu powiedzieć "dzień dobry" przy goleniu.
Sanitariaty czyste, woda gorąco non stop, wszystkie potrzebne urządzenia do garów, kota i poboru wody.
Widoki świetne!
Cenowo za 3 doby bez prądu 2 osoby 225 zł (75 zł/doba).
Do Krupówek 1,5 km spacerem, doliny 15 km, Morskie Oko 19 km.
Polecam z czystym sumieniem.
Kemping działa i ma się dobrze. Całoroczne obiekty mają swój urok.
Tyle co wróciliśmy po 4 dyniowym pobycie w Zakopanem.
Generalnie obłożenie marne. Na całym obiekcie może z 15 kamperow i przyczep. Dokładnie tyle potrzeba aby był luz ale czuć ducha karawaningu i życie kempingowe. Po prostu jest komu powiedzieć "dzień dobry" przy goleniu.
Sanitariaty czyste, woda gorąco non stop, wszystkie potrzebne urządzenia do garów, kota i poboru wody.
Widoki świetne!
Cenowo za 3 doby bez prądu 2 osoby 225 zł (75 zł/doba).
Do Krupówek 1,5 km spacerem, doliny 15 km, Morskie Oko 19 km.
Polecam z czystym sumieniem.