N126nl
Re: N126nl
dlaczego jak w N126e nie bardzo rozumiem i nie widze podobieństwa

życie jak droga, kiedyś się kończy...
chyba tu dobrze widać ale może się nie znam

bartosz pisze:chyba tu dobrze widać ale może się nie znam http://www.fanklub-niewiadowek.com/niewiadowki/dokumenty/uklad_wnetrza_przyczepy/uklad_wnetrza_przyczepy.jpg
Tutaj tego rozwiązania nie widzę, Jedno spanie ma normalnie na przodzie po szerokości a drugie wzdłuż przyczepy, krótsze ale szersze, szafka kuchenna pod tylnym oknem, jeszcze nie spotkałem tego rozwiązania w N126N, o istnieniu takiej wersji dowiedziałem się z instrukcji od Enki.
kolejna N126n '88 trzeci rok zbieram się do remontu
Tu http://www.fanklub-niewiadowek.com/kara ... olsce.html jest kilka fotek N 126nt ale z linka na allegro wynika ,że sprzedający zrezygnował z łazienki i dał tam spanie.
Wydaje mi sie, że kiedys na forum była wklejona instrukcja od takiej wersji.
A układ faktycznie wyglada na podobny do n126e, tylko wejście jest z tyłu a nie z przodu.
A układ faktycznie wyglada na podobny do n126e, tylko wejście jest z tyłu a nie z przodu.
N126N 

To jest autentyczna przyczepa a nie przerabiana. w tej wersji fabryka wypuściła kilkadziesiąt sztuk.

KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
No i znowu masz racje
.Bo dla mnie z małym oknem to pewno musi być kibel i już 2 raz sie naciąłem.

Jeszcze poczekajmy, może znajdzie się na forum właściciel takiej wersji. W końcu nas przybywa.
petek pisze:Mi taka by pasowała. Szkoda, że moja ma standardowo łożka 2+1.
Mi też, to boczne wyro ma wymiary 175 x 145, taki układ wydaje mi się lepszy.
kolejna N126n '88 trzeci rok zbieram się do remontu
andriu pisze:petek pisze:Mi taka by pasowała. Szkoda, że moja ma standardowo łożka 2+1.
Mi też, to boczne wyro ma wymiary 175 x 145, taki układ wydaje mi się lepszy.
Dla mnie też byłaby lepsza od mojej 126e
N126N 

to ja może troszkę odświeżę temat po 5 latach. Spotkał się ktoś może z taką konfiguracją i posiada jakieś zdjęcia. Wertując googlowskie grafiki nie znalazłem ani jednej eNki w wersji nl. A powiem szczerze że planuje remont z taką konfiguracją.
Powinienem mieć całą instrukcję modelu NL, ale muszę poszukać w archiwaliach.