Ubezpieczenie OC naszych cepek
Re: Ubezpieczenie OC naszych cepek
HDI = Warta
Murano pisze:Ja tydzień temu zapłaciłem w Warcie za zapiekankę 66 zł, dlatego że kontynuacja ( w pierwszym roku było 48 zł). Za to dzisiaj za N132 zapłaciłem w Warcie 43 zł (DMC 750).
Ceny w pierwszym roku są ok 30% niższe niż w kolejnych latach. Dlatego warto zmieniać TU.
... jak już pisałem, za naszą zapiekankę w trzecim roku w Warcie zapłaciłem 87 PLN
dzisiaj w PZU na 2018 zapłaciłem 54

WARTO PANIE WARTO

To napisałem ja, dworek 

Murano pisze:Ja tydzień temu zapłaciłem w Warcie za zapiekankę 66 zł, dlatego że kontynuacja ( w pierwszym roku było 48 zł). Za to dzisiaj za N132 zapłaciłem w Warcie 43 zł (DMC 750).
Ceny w pierwszym roku są ok 30% niższe niż w kolejnych latach. Dlatego warto zmieniać TU.
Zgadza się, dostałam dzisiaj ofertę kontynuacji w Warcie 68 zl, więc trzeba znowu trzeba zmienić by być nowym gdzie indziej.
Warta ( kontynuacja ) - 59 zł
Warta ( dla nowego ubezpieczenia ) - 49 zł
Ciekawe - nie szanuą starych , a promiuja nowych - za rok zmiana ubezpieczyciela !
Warta ( dla nowego ubezpieczenia ) - 49 zł
Ciekawe - nie szanuą starych , a promiuja nowych - za rok zmiana ubezpieczyciela !
- krzysztof_cw
- Moderator
- Kontaktowanie:
Opłaty na przyczepę mam do lutego, więc zobaczymy jak wtedy będzie.
Za to w październiku płaciłem za Chryslera. Propozycja z Warty dostałem ok 1200, czyli jakieś 300 więcej niż rok wcześniej. Udalo mi się znaleźć w Uniqa za trochę ponad 800.
Podobnie jak w telefonach czy płatnej tv tutaj również dba się lepiej i nowego klienta niz o starego. Babka z Warty jak powiedziałem że odchodzę to powiedziala że zadzwoni za rok bo dla nowych klientów będzie lepsza oferta.
Za to w październiku płaciłem za Chryslera. Propozycja z Warty dostałem ok 1200, czyli jakieś 300 więcej niż rok wcześniej. Udalo mi się znaleźć w Uniqa za trochę ponad 800.
Podobnie jak w telefonach czy płatnej tv tutaj również dba się lepiej i nowego klienta niz o starego. Babka z Warty jak powiedziałem że odchodzę to powiedziala że zadzwoni za rok bo dla nowych klientów będzie lepsza oferta.
Chrysler Grand Voyager 3.3 + Chrysler Town&Country + Niewiadów N126e + Adria Adiva 502 UK 

Warta - 55 zł przy pełnych zniżkach za enkę; tylko nie wiem czy traktować to jako kontynuację, czy nowa, bo dla mnie nowa, a poprzedni właściciel z którego ubezpieczenia korzystałam do teraz też miał ubezpieczenie w Warcie
poszukująca idealnych rozwiązań 
2018 - 16 nocy, 93 km
2017 - 36 nocy, 1234 km

2018 - 16 nocy, 93 km
2017 - 36 nocy, 1234 km
To tak:
Pzu kontynuacja 82 zł (było 59 w zeszłym roku), chyba ich powaliło delikatnie
Warta 49zl, więc w Warcie warto(w tym roku).
Pzu kontynuacja 82 zł (było 59 w zeszłym roku), chyba ich powaliło delikatnie

Warta 49zl, więc w Warcie warto(w tym roku).
-
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
Poprzednie ubezpieczenie Warta 64zł,wyliczone i zapłacone w CUK, propozycja na kolejny rok 98zł
obecne Gothear 55zł, również w CUK.
Nie wiem gdzie jeszcze można porównać stawki OC, wiec będę załatwiał to z CUKiem.
Dla porówniania OC auta (wyliczane samemu w internetowej popularnej porównywarce): 2 lata temu 360zł (Aviva), rok temu 540zł (AXA), w tym roku (Benefia/Compensa) (grudzień) 510zł.
Więc opłaca się zmieniać ubezpieczyciela.
obecne Gothear 55zł, również w CUK.
Nie wiem gdzie jeszcze można porównać stawki OC, wiec będę załatwiał to z CUKiem.
Dla porówniania OC auta (wyliczane samemu w internetowej popularnej porównywarce): 2 lata temu 360zł (Aviva), rok temu 540zł (AXA), w tym roku (Benefia/Compensa) (grudzień) 510zł.
t9radek pisze:...
Zdecydowanie ....zgadzam się !
- Zielony
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
t9radek pisze:Więc opłaca się zmieniać ubezpieczyciela.
W moim przypadku na samochodzie najtańszy jest wciąż ten sam ubezpieczyciel - HDI. Nawet w CUK nie znaleźli mi nic tańszego niż przedłużenie obecnej polisy

- tomcat
- Moderator
U mnie składka ubezpieczenia OC na 2018 rok-PZU ; kontynuacja -66 złotych (
Zna ktoś towarzystwo / stronę www gdzie można kupić OC za przyczepę online? Szukam już drugą godzinę i nic. Tylko auta.
REMONT NIE DLA WRAŻLIWYCH: viewtopic.php?f=36&t=5157
Pozniej podam Ci nr na PW do goscia ktory Ci to ogarnie
Tabbert Sportiv 395/ Opel Insignia Sport Tourer
2020- 7 nocy 700km
2019-46nocy 1577km
2018-39 nocek 3963 km
2020- 7 nocy 700km
2019-46nocy 1577km
2018-39 nocek 3963 km
z1c00 pisze:Pozniej podam Ci nr na PW do goscia ktory Ci to ogarnie
Super, będę zobowiązany. Mam 3 przyczepy do opłacenia i każda na sam koniec kolejnego miesiąca (od końca maja do końca lipca mam taką zabawę).
Przydałby mi się ktoś taki.
REMONT NIE DLA WRAŻLIWYCH: viewtopic.php?f=36&t=5157