Niewiadówki wokół nas
- kooba
- Administrator
- Kontaktowanie:
Re: Niewiadówki wokół nas
A więc proszę bardzo... N132 spotkana w Bieszczadach
Wczoraj idąc szlakiem Szlachtowa – Wysoki Wierch w Małych Pieninach miałem małą przygodę. Idąc w górę w pewnym momencie przystanęliśmy aby podziwiać widoki. A więc rozglądamy się dookoła, cykamy zdjęcia i w pewnej chwili ktoś rzuca tekst: patrzcie, ciekawe co to za biała kropka tam daleko? Pada odpowiedź bez namysłu: he he, może to Niewiadówka!
Jakież było moje zdziwienie, gdy przybliżyłem białą kropeczkę aparatem i faktycznie zobaczyłem przyczepkę
Przemknęło mi przez myśl, że nie ma takiego miejsca, gdzie by nie zatargano Niewiadówki. Ta konkretna ze zdjęcia chyba nawet nie ma ramy i służy za pakamerę.
Jakież było moje zdziwienie, gdy przybliżyłem białą kropeczkę aparatem i faktycznie zobaczyłem przyczepkę

Poniżej parę zdjęć z Niewiadówkami w roli głównej.
#1. n126 - Przez długie lata stała ta przyczepa na ul. Radzikowskiego w Krakowie. Niestety niedługo po wykonaniu tego zdjęcia (wrzesień 2015r.) zniknęła.
#2. n126 - zlokalizowana w okolicach Dębicy.
#3. n132 - samotnie stojąca na Woli Duchackiej w Krakowie.
#1. n126 - Przez długie lata stała ta przyczepa na ul. Radzikowskiego w Krakowie. Niestety niedługo po wykonaniu tego zdjęcia (wrzesień 2015r.) zniknęła.
#2. n126 - zlokalizowana w okolicach Dębicy.
#3. n132 - samotnie stojąca na Woli Duchackiej w Krakowie.
Niewiadów n121 '93 mydelniczka (09.2016-05.2020)
RAFALSKI pisze:Wczoraj idąc szlakiem Szlachtowa – Wysoki Wierch w Małych Pieninach miałem małą przygodę. Idąc w górę w pewnym momencie przystanęliśmy aby podziwiać widoki. A więc rozglądamy się dookoła, cykamy zdjęcia i w pewnej chwili ktoś rzuca tekst: patrzcie, ciekawe co to za biała kropka tam daleko? Pada odpowiedź bez namysłu: he he, może to Niewiadówka!
Jakież było moje zdziwienie, gdy przybliżyłem białą kropeczkę aparatem i faktycznie zobaczyłem przyczepkęPrzemknęło mi przez myśl, że nie ma takiego miejsca, gdzie by nie zatargano Niewiadówki. Ta konkretna ze zdjęcia chyba nawet nie ma ramy i służy za pakamerę.
Będąc w Szlachtowej osobiście się pofatygowałem do tej Niewiadówki. W środku była kuchenka a na kuchence garnek po parówkach. Wychodzi na to, że jak se Bace paso łowiecki to Niewiadówka robi za restaurację a nocami za hotel.

-
Re: RE: Re: Niewiadówki wokół nas
abes7 pisze:takie fajne coś spotkałem jadąc autobusem
O kurczę, faktycznie zaskakujące

abes7 pisze:takie fajne coś spotkałem jadąc autobusem
ale dalej to jest przyczepa(y) na zaczep haka ,
raz mi przyszło na myśl jak by na hiluxa wrzucić niewiadówke i dobrze ze jeszcze szybciej wyleciało z głowy.
następnego dnia znowu przejeżdżałem i dalej stała, to zrobiłem fotkę drugiej strony
-
Niewiadówka w Czechach, miło mi było ją wypatrzeć

Wymęczone na tapata
- NkaOffRoad
Witam,
Znalazłem taką nad Adriatykiem. ładnie wygląda z tą palmą.
Znalazłem taką nad Adriatykiem. ładnie wygląda z tą palmą.

Przyczepa: N126D 1980r.
Holownik: VW T6 Multivan 2.0TSI 4Motion
- NkaOffRoad
I jeszcze coś takiego...
Przyczepa: N126D 1980r.