jak się Wam podoba ?
wyszukane na ogłoszenia otomoto http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=B99431
serek pisze:Mam pewien pomysł co do wykonania pasów na mojej ence właśnie naklejając folie samoprzylepna, zamiast malować farba...
Jakiej folii powinienem użyć, ???gdzieś był temat o oklejaniu , ale nie mogę znależć...
ddkrzysztof pisze:serek pisze:Mam pewien pomysł co do wykonania pasów na mojej ence właśnie naklejając folie samoprzylepna, zamiast malować farba...
Jakiej folii powinienem użyć, ???gdzieś był temat o oklejaniu , ale nie mogę znależć...
a tu masz ten temat:
viewtopic.php?f=4&t=540&hilit=malowanie&start=30#p7839
serek pisze:Mam pewien pomysł co do wykonania pasów na mojej ence właśnie naklejając folie samoprzylepna, zamiast malować farba...
konrad pisze:można oczywiście zamówić wycinanie na ploterze w pkt - pewnie będzie ładniej, ale drożej
nie mam pomysłu jak zrobić szablon do malowania
ddkrzysztof pisze:konrad pisze:można oczywiście zamówić wycinanie na ploterze w pkt - pewnie będzie ładniej, ale drożej
nie mam pomysłu jak zrobić szablon do malowania
sam sobie odpowiedziałeś "zamówić wycinanie na ploterze" odklejasz to co ma bys namalowane i zostaje szablon do malowaniasam się zapętliłem.
![]()
1 szablon na ploterze
2 odlejamy to co "niepotrzebne" i nanosimy na budkę i wewnątrz tego co "niepotrzebne" powstaje szablon
3 malujemy
4 odklejamy i powstaje nasze malowidło
niby proste na małych kawałkachsie sprawdza
a pozatym zostaje nam drugi rysunek taki sam co malowany na folii
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości