stachu_gda pisze:https://www.otomoto.pl/oferta/niewiadow-n126nt-ID6zXVes.html
Bardzo dobra oferta cenowa, biorąc pod uwagę wyposażenie i wersję budki.
Zadna moim zdaniem okazja. Nasz kolega z forum miał do sprzedania za 4900 zł pomalowana, na alumach i ocieplona w środku i nikt nie chciał.
Moim zdaniem to była okazja a to co jest do pracy przy tej przyczepie, to mozna sobie samemu odpowiedzieć
Okazja to jest 1500 zł pusta z całymi szybami a każda inna do roboty to studnia bez dna i to w dosłownym tego słowa znaczeniu,
Kolega sprzedawał przyczepę Adria za 5 tyś nad wodą, łazienka z prysznicem, bojlerem, lodówką i ogrzewaniem. Była w takim stanie, że zaraz w ten sam dzień poszła, by powiedział 8 tyś też by na pniu sprzedał.
Juz kiedyś pisałem, że niewiadówka, to wcale nie jest tania przyczepa. Jak ktoś remontował to wie ile czasu i pieniędzy trzeba włożyć, by potem móc wyruszyć na odpoczynek.
Podobna sprawa jest z samochodem, nie kupuje się samochodu do remontu, tylko do jazdy.Gdybym miał każdy kupiony samochód remontować, to bym był dzisiaj mechanikiem, blacharzem i lakiernikiem w jednej osobie

Przyczepa ma słuzyć do rekreacji i wypoczynku a nie do poswięcania każdej wolnej chwili na remoncie. Ja mam czas każdego dnia od rana do wieczora i zamiast siedzieć na tyłku gdzieś nad wodą, to siedzę w przyczepie i wącham kleje
Jednak mam nadzieję, że zrobię to wszystko do końca i podziękuję wszelkim remontom na bardzo dłuuugi czas
Okazje zostawiam zainteresowanym, potencjalnym osobom chcącym sprawdzić się jako "monter rzeczy różnych" i handlarzom.
Ja wybieram zdecydowanie odpoczynek na rzecz zmartwień o kolejną zmarszczkę materiału przy wyklejaniu, czy kolejną niespodziankę z jakąś dziwną śrubką
Nikogo również nie zniechęcam do zakupu niewiadówki a wręcz namawiam do jej zakupu, gdyż dzisiaj każdy ma ułatwione zadanie dzięki zamieszczanym informacjom na naszym forum i zawsze chętnym do pomocy forumowiczom.