Wyszperane na Allegro...
Re: wyszperane na allegro...
Sam`a bez problemu mozna zarejestrować w Czechach i nie kosztuje to masy dukatów jak w PL , tylko trzeba miec kogoś kto na siebie zarejestruje tam i to jest niestety najwiekszy problem... Pozniej mozna takiego sam`a z czech w pl zarejestrowac...
Chyba dobra cena jak z Opalenicy na 230V jest za 200zł.
https://www.olx.pl/oferta/wentylator-na ... 382c0b98a2
https://www.olx.pl/oferta/wentylator-na ... 382c0b98a2
N126a - sprzedana
Jest teraz N126N
+ Ford Transit 85T260
Rok 2019 km. nie liczę, a nocki to; 1+3+1+1+1+5+3+1+3+4+3+2+5+2+4+4+2+2+2+3+3+3+2+2+1+1-28.12.2019 i to koniec /
Rok 2020 14.02. 1+2+5+5+2+3+4+2+1+3+2+3+2+2+3
Jest teraz N126N

Rok 2019 km. nie liczę, a nocki to; 1+3+1+1+1+5+3+1+3+4+3+2+5+2+4+4+2+2+2+3+3+3+2+2+1+1-28.12.2019 i to koniec /

Rok 2020 14.02. 1+2+5+5+2+3+4+2+1+3+2+3+2+2+3
Dziwi mnie to że nikt w tym celu jeszcze nie zaadoptował np. dmuchawy z malucha... Chodzą po kilkadziesiąt zł.
Paweł i Kinga. N250
- Beata&Radek
Re: RE: Re: wyszperane na allegro...
Jak to nikt [emoji39]Romlas pisze:Dziwi mnie to że nikt w tym celu jeszcze nie zaadoptował np. dmuchawy z malucha... Chodzą po kilkadziesiąt zł.
Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka
Nikt do tej pory się nie chwalił, tylko tygodniami szukają trumawenta za 100 zł;-) a to taka banalna sprawa
Paweł i Kinga. N250
- Beata&Radek
Re: RE: Re: wyszperane na allegro...
Tylko z dmuchawą z malucha jest ten problem ze jest z plastiku i po dłuższej pracy pieca się topiRomlas pisze:Nikt do tej pory się nie chwalił, tylko tygodniami szukają trumawenta za 100 zł;-) a to taka banalna sprawa
Ale mam jeden patent który niebawem pokaże
Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka
Romlas pisze:Dziwi mnie to że nikt w tym celu jeszcze nie zaadoptował np. dmuchawy z malucha... Chodzą po kilkadziesiąt zł.
Hałas generowany przez dmuchawę z malucha i materiał z jakiego jest wykonany raczej go dyskwalifikują.
Fiacior robił w pierwszej zapiekance ogrzewanie przedsionka. Na dłuższą metę odpada.
Dmuchawy samochodowe przede wszystkim nie są przystosowane do wysokich temperatur. Dmuchają tylko zimnym powietrzem które później przylatuje przez nagrzewnice.
Dokładnie. Kolega ma w N jakiś wentylator, z pewnością nie od malucha ale jakiś samochodowy i hałas jest niemiłosierny. Można to wytrzymać przez parę chwil ale u mnie na przykład vent chodzi całą noc jak trzeba grzać budę więc musi być cichy.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
Romlas pisze:O tym nie pomyślałem
Ano widzisz

Rury od venta mimo, że tanie i jedyne w swoim rodzaju, też już próbowano zastępować jakimiś plastikowymi...
Ale już na przykład grzałkę elektryczną dedykowaną do Trumy która jest w ciul droga, można z powodzeniem zastąpić grzałką z piekarnika/opiekacza która kosztuje grosze. Do tego zwykły pokojowy termostat i mamy zamiennik doskonały - zero druciarstwa i zachowane wszystkie cechy oryginału za ułamek ceny.
- Fiacior75
- Fanklubowicz
Romlas pisze:Nikt do tej pory się nie chwalił, tylko tygodniami szukają trumawenta za 100 zł;-) a to taka banalna sprawa
Zobacz sobie w moim wątku remontowym" Remont wyciagnietej z dżungli" ja tam zrobilem nawiew do przedsionka taki patent z elektronicznym regulatorem i chodzi do dzisiaj i nic sie nie stopiło,jedyny minus to duzy pobór pradu przy max obrotach chyba jakes 6A ,a na niskich obrotach troszkę jęczy.
Pobór prądu sześciokrotnie większy niż w oryginale...
- stachu_gda
- Fanklubowicz
http://allegro.pl/lodowka-elektrolux-ka ... 90396.html
Dobra cena, gaz pewnie do ogarnięcia w sensownych kosztach. Zauważcie że na foto jest kominek!
Dobra cena, gaz pewnie do ogarnięcia w sensownych kosztach. Zauważcie że na foto jest kominek!