Jaki leżak , fotel ?
- Mr.Makarena
- Fanklubowicz
Jaki leżak , fotel ?
Witam ! Ponieważ moje rozkładane krzesełka campingowe okazały sie lekkie tanie a zarazem bardzo nietrwałe i niewygodne , postanowiłem podarować sobie odrobinke luksusu i kupić pod tyłek coś konkretniejszego . Może ktoś polecić jakiś sprawdzony fotel w rozsądnej cenie ? Taki żeby można dosunać go do stolika i zjęść obiad , a potem zalegać w pozycji komfortowo półleżącej i patrzyć na piękno otaczającego nas świata 

Pozdrawiam :
Mr.Makarena
Mr.Makarena
Re: Jaki leżak , fotel ?
Moim zdaniem ciężko to pogodzić. Jeżeli ma być wygodny do wypoczynku to najlepiej jak jest z podnóżkiem. Niestety takie z podnóżkiem już nie są zbyt wygodne do jedzenia na przykład. Ja w zeszłym roku zakupiłem w sklepie dla biednych ludzi dwie sztuki takich leżaczków
i bardzo jestem z nich zadowolony tym bardziej, że kosztowały coś koło stówki za sztukę. Wykonane są bardzo solidnie i mimo mojej sporej nadwagi są bardzo stabilne czy to w pozycji siedzącej czy leżącej. Jedyna ich wada to faktycznie waga ale ja mam 300kg ładowności więc mi nie robi różnicy.
Kwestia tylko tego czy będą te krzesła również w tym roku w ofercie biedronki.
i bardzo jestem z nich zadowolony tym bardziej, że kosztowały coś koło stówki za sztukę. Wykonane są bardzo solidnie i mimo mojej sporej nadwagi są bardzo stabilne czy to w pozycji siedzącej czy leżącej. Jedyna ich wada to faktycznie waga ale ja mam 300kg ładowności więc mi nie robi różnicy.
Kwestia tylko tego czy będą te krzesła również w tym roku w ofercie biedronki.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
w jysk są szare krzesła w cenie 85 zł ( przecena z 129) lekkie aluminiowe mysmy wczoraj dokupili 2 szt , promocja do dziś, także spiesz się 

- Mr.Makarena
- Fanklubowicz
fortis pisze:w jysk są szare krzesła w cenie 85 zł ( przecena z 129) lekkie aluminiowe mysmy wczoraj dokupili 2 szt , promocja do dziś, także spiesz się
Ale które to są ? Możesz podać jakiegoś linka ?
Pozdrawiam :
Mr.Makarena
Mr.Makarena
Jak dla mnie te krzesła mają dodatkowy mankament, albo siedzisz, albo leżysz, nie ma opcji polegający na tym, by siedzieć z wyprostowanymi podpartymi nogami. Jak obniżasz oparcie ponoszą się automatycznie nogi i na odwrót.
- Mr.Makarena
- Fanklubowicz
do leżenia nie nadaje się , jest łóżko polowe za 239 zł ( też kupiłem ) i ono jest bardziej funkcjonalne na allegro 600 zł kosztuje tylko ma poduszke i daszek