Strona 4 z 4

Re: Jaki gril?

: poniedziałek, 18 kwie 2016, 18:07
autor: dworek
Warto Panie i Panowie :D

Sprzęt wysokiej jakości, wart tych pieniędzy

Będziesz Pań zadowolony :wink:

Re: Jaki gril?

: poniedziałek, 18 kwie 2016, 20:59
autor: mr_dywan
No ale bez węgla, podpałki, rozpalania i gaszenia... Czyste, wygodne, szybkie. TO JUŻ NIE TO SAMO! Ja tam wolę po staremu.

Re: Jaki gril?

: wtorek, 19 kwie 2016, 06:29
autor: reflexes
Poczekaj, Andrzej zaprezentuje możliwości tego cuda na majówce to zmienisz zdanie ;-)

reflexes z tapatalk

Re: Jaki gril?

: wtorek, 19 kwie 2016, 23:14
autor: dworek
mr_dywan pisze:No ale bez węgla, podpałki, rozpalania i gaszenia... Czyste, wygodne, szybkie. TO JUŻ NIE TO SAMO! Ja tam wolę po staremu.


Myślałem podobnie i gdybym tego gazgrilla w prezencie nie dostał to zapewne na siłę bym nie szukał.

Teraz o węglowym to już nawet nie myślę.

Zademonstruję a jakże :wink:

Re: Jaki gril?

: środa, 20 kwie 2016, 09:12
autor: Mr.Makarena
Ja przedwczoraj kupilem taki :

http://allegro.pl/turystyczny-grill-gaz ... 27282.html

Testowalem w weekend i mysle ze strzał w 10 tke ..

Re: Jaki gril?

: środa, 20 kwie 2016, 09:25
autor: reflexes
No to na majówce będzie grillowanie bez dymu i testowanie różnych rozwiązań :lol:

Re: Jaki gril?

: środa, 20 kwie 2016, 09:28
autor: dworek
reflexes pisze:No to na majówce będzie grillowanie bez dymu i testowanie różnych rozwiązań :lol:


pekluj mięsiwa, kiszkę nadziewaj :D

w sobotni wieczór pierwszą próbę możemy robić :wink:

Re: Jaki gril?

: sobota, 14 maja 2016, 10:53
autor: Adik
Panowie te wasze wynalazki na gaz to żaden gril
To raczej jakaś blacha na gazie - patelnia czy paela
Prawdziwy gril to musi byś dym i spalony tłuszcz bo tłuszcz przenosi smaki i zapachy . Spytajcie rasowych kucharzy!
Jeśli chodzi o trucizny to i tak jecie ani nie wiecie :lol: mnustwa w pożywieniu i powietrzu nawet wodzie ! Więc te trochę więcej was zaraz nie zabije
My jesteśmy przystosowani od czasów prechistorycznych do jedzenia miesa smażonego w ognisku

Re: Jaki gril?

: sobota, 14 maja 2016, 11:00
autor: reflexes
Piękny ten Twój grill. Też mi się taki podobny marzy i kiedyś sobie zrobię, bo też potrafię ale ma on jedną wadę. Nie zmieści się on do mojej chateau, o niewiadówce nawet nie wspomnę. My tu rozmawiamy o grillach do przyczepy, a te fajnie jak są małe lekkie i nie dymią, bo może to przeszkadzać sąsiadowi na kempingu. Tak wiem, że mało jest osób które zwracają uwagę na sąsiadów ale ja tak robię dlatego płyta na gaz jest extra :mrgreen: .

reflexes z tapatalk

Re: Jaki gril?

: sobota, 14 maja 2016, 23:30
autor: Adik
:twisted: Nie no do przyczepy zabieram taki z marketu najmniejszy za coś koło 15 zł skręcam i rozkręcam ten trzęsący się badziew na 3 nogach ! Ale habas i tak smaczny bo na dymie ! Nie na blasze! Tam gdzie jeżdżę to wszyscy dymią! Nawet szef co sobotę robi gril z potańcówką dla gości
Och tak ten habas musi być zadymiony troche przypalony i brudny od popiołu do tego :shock: j sałatka grilowa ; Sos czosnkowy pomidor ser ! Do tego wyskokowy płyn szum morza , :o i jesteśmy w niebie! Och życie jest piękne!

Re: Jaki gril?

: sobota, 14 maja 2016, 23:47
autor: Robcio
Obrazek

Re: Jaki gril?

: sobota, 14 maja 2016, 23:52
autor: Adik
Jakie pajace ja widze kiełbasy cepeliny skrzydełka Już lecę!
https://www.youtube.com/user/BarbecueWeb
Tak to się robi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A nie na lpg!!!! :lol: LPG to do auta a nie do kuchni . Do kuchni to ogiń od pioruna najlepi
A wy na lpg w rękawiczkach na talerzykach itd.... Wszelkie gady i kury bierze się do pazury :lol:
Dla mnie te ,,dziadki ''są wzorcem!!!!!!!!!!
Unia wam w łebkach namotałe i każe zamiast wędzić szynki pistoletem lakierniczym malować szynki hi hi . aja mam unie w 4 literach i se wedzonki robie jak mnie dziadki nauczyli
Unia robi z 1kg szynki 2kg Ja 1kg robie 0.7kg ale smak nie do pobicia!

Re: Jaki gril?

: niedziela, 15 maja 2016, 14:16
autor: DIZZY