Lodówka i truma
Re: Lodówka i truma
Daj fotkę całego tyłu lodówki żeby był pogląd na całość.
Tak to wygląda, grubsza blacha sięga tak jak trzymam rękę i wszystkie elementy są do niej przytwierdzone. Na dole jest tylko wspórka na śrubkę. Kominek w środku przetarłem takim patentem, rurka 10mm nacięta, wsunięty nawinięty papier i normalnie wiertarka. Całość już pokryta odpowiednikiem Cortain bo inny preparat u mnie nie dostałem, stąd te ciemne ślady.
Na moje oko układ powinien wyjść razem z tą blachą i kawałkiem tylnej ściany lodówki. Pomęcz go trochę to może się ruszy
Rurka wyczyszczona w pomysłowy sposób, fajnie. Pamiętaj żeby pozbyć się nadmiaru środka typu Cortanin, ja mając układ na wierzchu spłukałem go letnią wodą. Chodzi o to, że on wiąże się z korozją a tam gdzie jej nie ma przylega bardzo słabo, za słabo aby po nim malować.

Witam. Miałeś rację .
Dzięki. To biale tworzywo widoczne z lodówki tworzy foremkę do pianki i całość jest przyklejona do tylnej blachy. Całość delikatnie wypiaskowana , nawet kominek elektrolux udalo mi się kupić. Pozdrawiam.Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości