Ładowność przyczepy Niewiadów N126N
Ładowność przyczepy Niewiadów N126N
Mam pytanie.Jak liczona jest maksymalna ładowność przyczepy.Czy Ciężar przyczepy liczony jest z przedsionkiem ? Czyli oprócz przedsionka można zapakować jeszcze te 100kg maksymalnej ładowności ?
Re: Ładowność przyczepy Niewiadów N126N
MW modelu N jest to 620 kg ... a DMC pojazdu gotowego do drogi to 720 i tego się trzymaj ...
To że masz przedsionek nie znaczy że musisz go mieć w przyczepie ...możesz go wozić w aucie ...ale to nie zmieni faktu ,że możesz teraz dołozyć więcej do przyczepy . NIE
DMC to 720 kg , i obojętnie co w niej będziesz wozić...
Ps . dodam
Przedsionek nie jest na wyposażeniu podstawowym w przyczepach ... nie sugeruj się tym .
Np. Kupując nową przyczepę w salonie , kupisz tylko samą przyczepę , beż przedsinoka ...
Tak jest wszędzie
A co do przedsinoka to waga jego to max 30 kg. więc masz jeszcze 70 kg. do załadunku.
Pozdrawiam
To że masz przedsionek nie znaczy że musisz go mieć w przyczepie ...możesz go wozić w aucie ...ale to nie zmieni faktu ,że możesz teraz dołozyć więcej do przyczepy . NIE
DMC to 720 kg , i obojętnie co w niej będziesz wozić...
Ps . dodam
Przedsionek nie jest na wyposażeniu podstawowym w przyczepach ... nie sugeruj się tym .
Np. Kupując nową przyczepę w salonie , kupisz tylko samą przyczepę , beż przedsinoka ...
Tak jest wszędzie
A co do przedsinoka to waga jego to max 30 kg. więc masz jeszcze 70 kg. do załadunku.
Pozdrawiam
życie jak droga, kiedyś się kończy...
Co do wagi przedsionka to zauważyłem że mój nowy Dorema jest dwa razy cięższy od starego oryginalnego
W nowym mam stelaż stalowy (teleskopowy) ale i sam namiot jet cięższy
.

Tak to jest z tymi zachodnimi, z racji zastosowania innego materiału... muszą być cięższe.
Mój Gerjak od starego polskiego jest cięższy o 12 kg.
Mój Gerjak od starego polskiego jest cięższy o 12 kg.

życie jak droga, kiedyś się kończy...