szyba do n390
szyba do n390
Witam serdecznie
Czy może ktoś z szanownych forumowiczów wie, czy tylna szyba do n390 jest takich samych wymiarów jak w N126n.
pozdrawiam
Czy może ktoś z szanownych forumowiczów wie, czy tylna szyba do n390 jest takich samych wymiarów jak w N126n.
pozdrawiam
Re: szyba do n390
Prawdopodobnie tak, gdyż szyby te duże są produkowane przez fabrykę w jednym rozmiarze i pasują do 126 n, 127 i 132. Skąd jesteś i może będę mógł ci pomóc.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
Mieszkam w Warszawie,
jeżeli są takie same to super
bo dzisiaj ogladałem swoj nowy nabytek ( n390 ) i tylna szyba jest w samym rogu całkowicie odłamana i trzeba ją wymienic.
jeżeli są takie same to super

Wrzuć fotki nowego nabytku. Ile dałeś i jaki jest stan techniczny.
fotki są w dziale "nasze niewiadówki"
rok 1996 cena 4500 ale niestety brak przedsionka, stan- uszkodzona szyba i w dwóch miejscach miała przecieki - tam gdzie światła obrysowe, poprzednim właściciel ( firama państwowa ) niestety zaoszczędził na nowych obrysówkach ( koszt jednej to 9pln ) tylko je taśmą oblepił a woda kap, kap, dalej to same drobiazgi. Przyczepka mało jeżdżona w wiekszości stała na terenie zakładu - aż postanowili ja sprzedac. Co wyjdzie dalej to się jak to w życiu pojawi nieoczekiwanie.
rok 1996 cena 4500 ale niestety brak przedsionka, stan- uszkodzona szyba i w dwóch miejscach miała przecieki - tam gdzie światła obrysowe, poprzednim właściciel ( firama państwowa ) niestety zaoszczędził na nowych obrysówkach ( koszt jednej to 9pln ) tylko je taśmą oblepił a woda kap, kap, dalej to same drobiazgi. Przyczepka mało jeżdżona w wiekszości stała na terenie zakładu - aż postanowili ja sprzedac. Co wyjdzie dalej to się jak to w życiu pojawi nieoczekiwanie.
No super jeszcze nam brakuje N 127 i N 375 no o Romii i Tramp nie mówię
a odnośnie przedsionka to luzz bo to zachodni model i wiele podpasuje za małe pieniążki 

Marku mamy n127 w fanklubie....
Wczoraj jak jechałem Jagiellońską to ją widziałem i nawet zastanawiałem się co robią przyczepy w tym miejscu. Z zewnątrz i z daleka wygląda OK.
Pozdrawiam,
Petek
Petek
Racja zapomniałemjedrek101 pisze:Marku mamy n127 w fanklubie....

- b.b tulipan
- Fanklubowicz
Koledzy, ja mam jeszcze N 250, N 410 i N 520 toć to też Niewiadów, bliżej wiosny dam fotki.

Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.
Nie A4, nie L4 tylko T4
Nie A4, nie L4 tylko T4
bogus bednarski pisze:Koledzy, ja mam jeszcze N 250, N 410 i N 520 toć to też Niewiadów, bliżej wiosny dam fotki.![]()
![]()
a tam będziemy czekać do wiosny...chwal się Boguś...jak tam Wrocek zasypany śniegiem..???
życie jak droga, kiedyś się kończy...
- b.b tulipan
- Fanklubowicz
no właśnie że troszkę tak. Dla tego jedna stoi u córki, druga u syna a jedną i campingową wcisłem w garaż.
po upychałem na zimę.Szkoda aby je śniegi dopadły. cały czas chlapie śniegiem lub takim kapuśniakiem.
jak będą w komplecie to porobię im foty takie do dowodu osobistego, umyję poprawię i pstryknę.

po upychałem na zimę.Szkoda aby je śniegi dopadły. cały czas chlapie śniegiem lub takim kapuśniakiem.
jak będą w komplecie to porobię im foty takie do dowodu osobistego, umyję poprawię i pstryknę.

Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.
Nie A4, nie L4 tylko T4
Nie A4, nie L4 tylko T4
N 375 jest w Bielsku Białej, ale właściciel nie chce się ujawnić na forum. Może koledzy z tamtych terenów go spotkają i namówią. Dysponuję jego numerem rejestracyjnym.

Ale punciakiem ciągnie ją 

marek pisze:Ale punciakiem ciągnie ją
A co się dziwisz jak Ty skodziną ciągasz?

A tak wogóle to ładna ta niewiadka