andrzejdisel pisze: I druga sprawa mam jeszcze czarne tablice i stary dowod rej - czy bede musial zglosic zmiane koloru ? - jesli tak to pewnie bedzie trzeba zmienic dowod i tablice na nowe ?- doradzcie cos w tym temacie
tomuro pisze:W moim przypadku lakierowałem przyczepę na kolor nadwozia samochodu zestaw moim zdaniem wyszedł super ...Ważne,żeby zastosować podkład elastyczny z plastyfikatorem ale to już rola lakiernika
tomuro pisze:Wszystko te koszty jak lakiernik tani to robotę spaprze a jak drogi to się od niego cudu wymaga w moim przypadku cud się ziścił za 3500,00PLN brutto
marek pisze:... A co do farby to podobno super ta do jachtów kilka osób z forum ta malowała ale ta do samochodów też będzie ok w końcu samochody ja maja
kumek pisze:... Przyczepka była malowana .( pistoletem ) Jakaś polska farba do laminatu POLREN , szczerze nie polecam, po ok 2 miesiącach przestała być śnieżno biała i jest teraz EKRY. Lepiaj dołożyć i kupić lepszą farbę.
jarek /////+Nka pisze:marek pisze:... A co do farby to podobno super ta do jachtów kilka osób z forum ta malowała ale ta do samochodów też będzie ok w końcu samochody ja maja
Możesz odnaleźć kto malował taką farbą, komu dobrze to wyszło? To tak dla zebrania informacji czym najlepiej malować.
marek pisze:Farbą do jachtów na pewno malował Sowa i Bartek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości