Remont Niewiadówki AndrzejDisel

czyli wszystko to, co nie pasuje do powyższych ...
szymon79
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Remont Niewiadówki AndrzejDisel

Postautor: szymon79 » środa, 30 lip 2008, 01:37

bartosz pisze:wszystkich ścigam - szkoda że tak mało Fanklubowiczów podsyła fotki

Bartku obiecuje poprawe - bede na wyjezdzie od soboty wiec bede mial czas na cykanie zdjec :D
szymon79
N 132t + N250 + VW T4 multivan 2.5 LPG
Obrazek

Awatar użytkownika
andrzejdisel

Re: Remont Niewiadówki andrzejdisel

Postautor: andrzejdisel » środa, 30 lip 2008, 05:42

bartosz pisze:wszystkich ścigam - szkoda że tak mało Fanklubowiczów podsyła fotki

Witam :D - jestem na etapie budowy mebli ( calkowity remont od podstaw ) wiec fotek narazie nie zrobie - no chyba ze z remontu :D - jak bede gotowy to podesle fotki ( w tym roku nie wyjezdzam :D - wiec specjalnie sie nie spiesze :D )
Ostatnio zmieniony czwartek, 31 lip 2008, 12:27 przez andrzejdisel, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam andrzejdisel

Volvo V 40 1,9 DI (turbo) 95 KM + Niewiadów N 126 E

Awatar użytkownika
jedrek101
Kontaktowanie:

Re: Remont Niewiadówki AndrzejDisel

Postautor: jedrek101 » środa, 30 lip 2008, 06:57

andrzejdisel pisze:Witam :D - jestem na etapie budowy mebli ( calkowity remont od podstaw ) wiec fotek narazie nie zrobie - no chyba ze z remontu :D - jak bede gotowy to podesle fotki ( w tym roku nie wyjezdzam :D - wiec specjalnie sie nie spiesze :D )

Andrzeju wysyłaj foty z remontu , będą do działu remonty fanklubu
zawsze ktoś może podejrzeć jak zrobić renowacje własnego domku...
powodzenia w remoncie ,ja działam od wczesnej wiosny http://www.fanklub-niewiadowek.com/niew ... ek101.html i został mi tylko aneks kuchenny :wink:

Awatar użytkownika
andrzejdisel

Postautor: andrzejdisel » środa, 30 lip 2008, 20:07

jedrek101 pisze:
andrzejdisel pisze:Witam :D - jestem na etapie budowy mebli ( calkowity remont od podstaw ) wiec fotek narazie nie zrobie - no chyba ze z remontu :D - jak bede gotowy to podesle fotki ( w tym roku nie wyjezdzam :D - wiec specjalnie sie nie spiesze :D )

Andrzeju wysyłaj foty z remontu , będą do działu remonty fanklubu
zawsze ktoś może podejrzeć jak zrobić renowacje własnego domku...
powodzenia w remoncie ,ja działam od wczesnej wiosny http://www.fanklub-niewiadowek.com/niew ... ek101.html i został mi tylko aneks kuchenny :wink:

O.K. - od soboty zajme sie wklejaniem foto od poczatku - czyli jak bylo i poszczegolne etapy prac - obecnie mam juz zrobiona sypialnie ( lozka ) i koncze meble kuchenne - zostana jeszcze tylko instalacje ( elektryka - wodna - gazowa - multimedialna ) :D
Pozdrawiam andrzejdisel

Awatar użytkownika
bartosz

Postautor: bartosz » środa, 30 lip 2008, 20:10

bardzo dobrze podaję maila fanklubniewiadowek06@gmail.com
najlepiej 1 etap remontu w 1 mailu :)

Awatar użytkownika
andrzejdisel

Postautor: andrzejdisel » środa, 30 lip 2008, 21:14

bartosz pisze:bardzo dobrze podaję maila fanklubniewiadowek06@gmail.com
najlepiej 1 etap w 1 mailu :)

Fotki wyslalem na podany adres - w sobote dodam pozostale fotki ( i moze doloze jakis opis - ale o czym tu pisac :D ?
Ostatnio zmieniony czwartek, 31 lip 2008, 12:29 przez andrzejdisel, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam andrzejdisel

Awatar użytkownika
bartosz

Postautor: bartosz » środa, 30 lip 2008, 21:50

opis jak najbardziej - co do fotek wszystkie doszły chyba
http://www.fanklub-niewiadowek.com/niew ... disel.html

Awatar użytkownika
andrzejdisel

Postautor: andrzejdisel » czwartek, 31 lip 2008, 05:49

Witam :D - fotki chyba sa wszystkie - nie wiem tylko jak dolaczyc opisy do fotek ( ? ) :?: :D - jak znajde troche czasu to bym je troche opisal :D - duzo pomyslow zaczerpnalem z remontow innych userow ( np podnioslem wysokosc skrzyn do spania z 30 cm na 40 cm ) zmienilem rozmiar lozka - na wieksze bez szafy :D itp - wiec niech inni biora moje pomysly jak im sie spodobaja :D
Ostatnio zmieniony czwartek, 31 lip 2008, 12:28 przez andrzejdisel, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam andrzejdisel

Awatar użytkownika
bartosz

Postautor: bartosz » czwartek, 31 lip 2008, 11:52

tekst wystarczy w mailu najzwyczajniej podesłać a ja go wrzucę na stronę

Awatar użytkownika
andrzejdisel

Postautor: andrzejdisel » czwartek, 31 lip 2008, 12:30

bartosz pisze:tekst wystarczy w mailu najzwyczajniej podesłać a ja go wrzucę na stronę

Witam :D - O.K. - tak uczynie :D
Pozdrawiam andrzejdisel

Awatar użytkownika
andrzejdisel

Postautor: andrzejdisel » wtorek, 5 sie 2008, 08:30

Witam :D - jestem obecnie na etapie robienia materacy ( stare gabki chce adoptowac do nowego ukladu siedzen / spania ) zastanawiam sie jak polaczyc gabki :?: ( klejenie - jakim klejem ? - butapren ? ) - po dopasowaniu gabek krawcowa bedzie miala troche pracy z pokrowcami i tu znowu sie zastanawiam czy pokrowce zrobic na zatrzaski / guziki - co jest praktyczniejsze ? jaki material zastosowac ? ( obiciowy - inny - jaki ? ) - prosze o jakies rady - wskazowki zebym nie popelnil bledu :D
Pozdrawiam andrzejdisel

Awatar użytkownika
jedrek101
Kontaktowanie:

Postautor: jedrek101 » wtorek, 5 sie 2008, 08:56

Andrzeju , ja dorobiłem 4 małe materace (szerokość tych z dużego łóżka, a długość szafy) leżą pod dużym oknem. Moja żoneczka Ewcia uszyła pokrowce zamykane na suwak. Popatrz w mój remont, coś tam widać :wink: Materiał Ewcia kupiła na allegro (stówka z przesyłką) taki tam brązowy starczyło na wszystkie pokrowce ,kilka poduszek ,wyklejenie sufitu,drzwi ,pokrowiec na fotel do busa i jeszcze zostało...
te materace z przedniego łóżka były spróchniałe więc wywaliłem ,a i tak były dwa cm niższe...
Obrazek

Awatar użytkownika
andrzejdisel

Postautor: andrzejdisel » wtorek, 5 sie 2008, 10:12

Witam :D - rozwazalem dorobienie oddzielnych poduszek - i jakos nie jestem przekonany - mysle o duzych w calosci :D ( oparcia i siedziska ) dlatego pytam o klejenie gabki - suwaki rozwazalem - ale chyba wyjdzie drogo :?: a moja slubna Ludmiła nie ma takiego talentu zeby uszyc :D - dlatego krawcowa ma szyc :D - moze ktos jeszcze cos doradzi w tym temacie
( a moj remont mozna zobaczyc w remontach :D - dzieki uprzejmosci adminow :D - dziekuje :D )
Pozdrawiam andrzejdisel

Awatar użytkownika
gogi123
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: gogi123 » wtorek, 5 sie 2008, 10:19

Tylko z duzymi bedzie klopot. Ja mam u N standardowe poduchy jak chce siedziec to skladam a jak spac czy tez na transport to rozkladam. Wydaje mi sie ze jakas sklejona praktyczna nie bedzie moze sie myle
N-126N 88' + Citroen Berlingo 1.9d

Awatar użytkownika
andrzejdisel

Postautor: andrzejdisel » wtorek, 5 sie 2008, 10:39

Moje poduszki byly robione z kawalkow - dlatego zastanawiam sie jakim klejem byly klejone ( ? ) - ( poprzedni wlasciciel chyba robil :D - bo chyba nie Niewiadow ? ) i glownie to mysle ze loze bedzie w wiekszosci rozlozone - tak juz mialem w starej wersji przyczepki - bo posilki glownie jadalismy w " przedsionku " :D czyli w altanie ogrodowej - ktora to wiatr zniszczyl i mysle nad zakupem przedsionka :D - ale to juz jak zakoncze remont ( brak kasy :D )- a zostaly jeszcze poduchy do zrobienia i instalacje ( elektryczna - wodna - gazowa - multimedialna )
Pozdrawiam andrzejdisel

Wróć do „Pozostałe”