niekompletny przedsionek
niekompletny przedsionek
Cześć, Koledzy. Pierwsze noce już w mojej przyczepce mam za sobą - warto było ją remontować przez zimę. Jest przytulnie i sympatycznie. teraz biorę się za stary, sfatygowany przedsionek. Niestety już widzę, że brakuje aluminiowych rurek. Mam pionowe, jeden boczny, środkowy, ale brakować będzie poprzecznych i jednego bocznego. Może macie jakieś mało potrzebne resztki, albo wiecie, gdzie dostać? Jak zwykle czekam z ufnością i wdzięcznością. Budzi moją wątpliwość zakończenie (wprawdzie plastikowe) rurek prostopadle wsuniętych w skórkowe kieszonki przy listwie aluminiowej, ale też dotykające ścianki przyczepki. Czy czasem nie będzie kaleczyć? Pozdrawiam. Krzysztof
- Bartekzg
- Fanklubowicz
Re: niekompletny przedsionek
Budzi moją wątpliwość zakończenie (wprawdzie plastikowe) rurek prostopadle wsuniętych w skórkowe kieszonki przy listwie aluminiowej, ale też dotykające ścianki przyczepki. Czy czasem nie będzie kaleczyć?
Kaleczyć nie będzie, też kiedyś pomyślałem że to złe rozwiązanie ale okazuje się ok.