Szanowni Klubowicze!Urlop się zbliża,czas na roboty przy sprzęcie.Przy oględzinach lodówki
okazało się,że padła ze starości ''termopara'',tj.urządzenie powodujące odcięcie dopływu
gazu po zgaśnięciu płomienia.Szukałem w serwisach Polaru oraz AGD-bezskutecznie.Mało
kto wie co to jest lodówka na gaz/nie mówiąc o termoparze/.Może ktoś z Was poda mi
jakieś namiary?Bo jak jechać na urlop z ciepłym piwkiem?A miałem już takie momenty
kiedy przy 30-to stopniowym upale na oczach spragnionych urlopowiczów wyciągałem
zimną oszroniałą puszkę piwa z lodówki.Co za frajda no nie?
Pozdrawiam wszystkich! ''dziadek''
Remont lodówki
Re: Remont lodówki
Jedno co przyszło mi do głowy to może poszukać termopary od kuchenki? Teoretycznie mogłaby być taka sama. Ale gdzie szukać niestety nie mam pojęcia 

Znajomy serwisant ( pralkarz ) Powiedział, że najprawdopodobniej będzie pasowała termopara od kuchenki MASTERCOOK serii 3464 lub 3479. Ale nie jest na 100% pewny.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
Dzięki "kotkowi" i "szaremu" za podpowiedzi dot.termopary do lodówki.
Pozdrawiam! ''dziadek"
Pozdrawiam! ''dziadek"
Ja mialem problem z kupnem uszczelki - w piatek mam ja miec a co mowic o termoparze;/
N-126N 88' + Citroen Berlingo 1.9d