A teraz do sprawy, w wyniku sądowego przyznania spadku stałem się szczęśliwym posiadaczem przyczepy campingowej typu N126

Ale do sprawy:
1) Jak piszę przyczepę otrzymałem w wyniku sądowego przydzielenia spadku, nawet nie samą przyczepę a działkę rekreacyjną na której była owa przyczepa i tu się pojawia się problem, niestety nie posiadam żadnych dokumentów na samą przyczepę i podejrzewam że już ich nie odzyskam, do kogo musiałbym się zgłosić aby zalegalizować taką przyczepę i ewentualnie jakie dokumenty przedstawić (nie mam żadnego dowodu zakupu, dowodu rejestracyjnego)
2) Druga sprawa to czy istnieje jakiś sposób otwarcia takiej przyczepy (nie mam do niej również kluczyków) aby narobić jak najmniej szkód. Przyczepa moim zdaniem jest ładnie utrzymania i nie chciałbym jej niepotrzebnie niszczyć, zamek w drzwiach wygląda na podobny do tego w maluchu. Rozumiem że takich rzeczy nie powinno się pisać na forum więc proszę o jakąś odpowiedz na PW w tej sprawie.
3) Przyczepa postawiona jest na podpórkach i nie ma kół (nie wiem gdzie są) proszę powiedzcie jakie koła muszę do niej kupić, oraz co pewnikiem jest do remontu po kilku latach stania bez kół.
Dziękuje za odpowiedzi .
Artur - Fan niewiadówek z przeznaczenia