Remont niewiadówki MATEUSZ
Re: Remont niewiadówki MATEUSZ
do wiosny kurde żona i tak juz mnie ściga
Nie przejmuj się , jak ja dłubałem przy chałupce, to żona chciała mnie wymeldować z domu
A teraz jest zadowolona. 

KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
czy jest ktoś w stanie mi odpowiedzieć na pytania ze strony 3 ??bardzo proszę
Szkoda ze wczesniej nie czytalem
Chlorokałczuk nie nadaje sie do pistoletu i walka jedynie pod pedzen bo ciagna sie ciagle nitki. To jakby guma do zucia malowal. Pod 2 warstwe nie musisz matowac.
Jesli masz szczeline na laczeniu scian to znaczy ze masz peknieta bude i musisz to zakleic od wewnatrz zywica i matami.
Szkoda ze mieszkasz w gdansku bo bym ci cala budke oblecial pistoletem:) Za daleko do mnie

Jesli masz szczeline na laczeniu scian to znaczy ze masz peknieta bude i musisz to zakleic od wewnatrz zywica i matami.
Szkoda ze mieszkasz w gdansku bo bym ci cala budke oblecial pistoletem:) Za daleko do mnie
N-126N 88' + Citroen Berlingo 1.9d
ale szparę między ścianami pod długimi listwami chyba każda cycepa ma??
Tzn tymi na aluminiowymi na zewnatrz to tak\:)
N-126N 88' + Citroen Berlingo 1.9d
Rozumiem że "wałkujesz" napisz czy wychodzi Ci baranek z tą śnieżką czy nie. Tak na marginesie - nie będzie ta farba łuszczyć sie po 2 latach?
Stajnia:
Ford Galaxy 2.0 - 1998
Ford Fiesta 1.3 - 2002
Niewiadów n126e - 1982
Świdnik Trade 23602SE - 2010
Ford Galaxy 2.0 - 1998
Ford Fiesta 1.3 - 2002
Niewiadów n126e - 1982
Świdnik Trade 23602SE - 2010
słuchaj może i sie złuszczy ale to już nie problem przelecieć przyczepkę wałkiem kiedy cala reszta bedzie super bardziej sie boja że będzie żółknąć !
baranek lekko wychodzi tylko miejscami tzn na pierwszej warstwie mniema baranka ładnie sie rozlewa ale juz druga warstwa miewa miejscami baranek ale jest o niebo lepiej niż stara przyczepa
baranek lekko wychodzi tylko miejscami tzn na pierwszej warstwie mniema baranka ładnie sie rozlewa ale juz druga warstwa miewa miejscami baranek ale jest o niebo lepiej niż stara przyczepa
przyczepka na sprzedaż!!
Poszaleliście z tą wyprzedażą
, jak tak dalej będzie to zostaną 2 przyczepki w fanklubie
. Teraz jest najgorszy moment na sprzedaż przyczepy - wszystkie są średnio o 2 tys. tańsze.

Mnie z klubu czołgiem nie ruszą, to już 4
, a nawiasem mówiąc, to czemu sprzedajesz i co dalej. 

KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
Ja też się nigdzie nie wybieram to już byłoby 5
.