4x190 na 4x98
Re: 4x190 na 4x98
Ja pamiętam felgi do malucha czyli 12", bez otworu centrującego, otwór wszedł gdy zaczęto oferować malucha z wzmocnionymi hamulcami. Jak dziś pamiętam wyłożyłem dodatkowo 5000 zł.
- stef
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
Re: 4x190 na 4x98
Tak, ja miałem kiedyś malucha własnie ze starymi felgami i bez wzmocnionych hamulców 
Jak jechałem na biwak do Rucianego-Nidy to ciskałem hamulce a autko się toczyło delikatnie zwalniając i celowałem w krawężnik - najlepszy stop
Jak jeździłem na pusto to jakoś hamował ale jak już miałem załadowany i dach i tylne siedzenie plecakami i namiotami kumpli którzy jechali pociągiem to było gorzej.
Raz to nawet tak załadowałem dach że mi się rynienki na lewą stronę wykręciły i musiałem oknem wysiadać
Stare czasy ale wesołe

Jak jechałem na biwak do Rucianego-Nidy to ciskałem hamulce a autko się toczyło delikatnie zwalniając i celowałem w krawężnik - najlepszy stop

Jak jeździłem na pusto to jakoś hamował ale jak już miałem załadowany i dach i tylne siedzenie plecakami i namiotami kumpli którzy jechali pociągiem to było gorzej.
Raz to nawet tak załadowałem dach że mi się rynienki na lewą stronę wykręciły i musiałem oknem wysiadać

Stare czasy ale wesołe

Stefan
T4 EuroSky 550
było
Xsara picasso 1.8B+G + N126 + KIP 42 TTZ
T4 EuroSky 550
było
Xsara picasso 1.8B+G + N126 + KIP 42 TTZ