N126-Czy da radę dorobić łazienkę??
Re: N126-Czy da radę dorobić łazienkę??
O w morde 

teraz pytanie należało by odwrócić - czy da dorobić sypialnie ? 

była N126e, jest Hobby 430T+ Ford Focus C-max 1.8 + Suzuki Vitara 4x4
Nooooo to jest wypas
a spanie to pikuś - w przedsionku 

-
Rozumiem wasze zamiłowanie do niewiadówek, ja za Fiata 500 jestem gotów kogoś zabić więc rozumiem innych, że za Polską przyczepę dadzą się pokroić....
Karawaningiem się trochę zaraziłem przez kampery, jednym jeździłem jakieś 5 lat temu i było fajnie więc do próby z przyczepą mnie nie trzeba przekonywać, ostatnio w domu pojawił się samochód z hakiem wiec pomysł na przyczepę wydaje się
Plan zakładał iż co następuje:
-Kupię bazę za 800zł, z papierem w stanie znośnym do poprawek tak by wytrzymała 2 sezony. Coś takiego:
http://moto.allegro.pl/przyczepa-campin ... 01962.html to dobry pomysł??
-Własnymi siłami metodą sklejki, młotka oraz wkrętarki dostosuje ją do własnych potrzeb, pomieszkam w niej 2 sezony zobaczę co spaprałem co trzeba by poprawić itp, bo może mi ktoś mówić 2 tygodnie jak ja mam to zrobić i nawet jak go posłucham to owszem będzie lepiej niż tak jak go bym nie posłuchał wogóle ale nie idealnie. Niewiadówka jest pewną przymiarką do większego projektu, który mi łazi po głowie od kilku lat ale zanim to zrobię muszę zaoszczędzić poważne pieniądze i zamienić się z wariatem ostatecznie na głowę...
Karawaningiem się trochę zaraziłem przez kampery, jednym jeździłem jakieś 5 lat temu i było fajnie więc do próby z przyczepą mnie nie trzeba przekonywać, ostatnio w domu pojawił się samochód z hakiem wiec pomysł na przyczepę wydaje się
Plan zakładał iż co następuje:
-Kupię bazę za 800zł, z papierem w stanie znośnym do poprawek tak by wytrzymała 2 sezony. Coś takiego:
http://moto.allegro.pl/przyczepa-campin ... 01962.html to dobry pomysł??
-Własnymi siłami metodą sklejki, młotka oraz wkrętarki dostosuje ją do własnych potrzeb, pomieszkam w niej 2 sezony zobaczę co spaprałem co trzeba by poprawić itp, bo może mi ktoś mówić 2 tygodnie jak ja mam to zrobić i nawet jak go posłucham to owszem będzie lepiej niż tak jak go bym nie posłuchał wogóle ale nie idealnie. Niewiadówka jest pewną przymiarką do większego projektu, który mi łazi po głowie od kilku lat ale zanim to zrobię muszę zaoszczędzić poważne pieniądze i zamienić się z wariatem ostatecznie na głowę...
Napracujesz się tak samo to już lepiej poszukaj z otwieranymi oknami i na nowszych kołach , no chyba że zależy Ci na jak najstarszej.
-
Kryterium główne to CENA oraz stan ogólny, a raczej stosunek jednego do drugiego... Z tym parasolem wędkarskim to tak sobie teraz myślę, że to nie głupi patent tyle że jak wygląda sprawa używania tego w praktyce jak ciepło nie jest??
Drugą sprawą co mnie nurtuje jest wydzielenie WC, też w ten sam sposób, czyli 2 parasole wędkarskie i można się oddać zadumie na przenośnej toalecie??
Drugą sprawą co mnie nurtuje jest wydzielenie WC, też w ten sam sposób, czyli 2 parasole wędkarskie i można się oddać zadumie na przenośnej toalecie??

W każdym razie powodzenia w realizacji pomysłów.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
-
http://allegro.pl/przyczepa-niewiadow-n ... 26996.html
Dumny ze znaleziska na allegro zapytam się, czy to warto brać czy to kompletna ruina w sensie szkieletu i podwozia??
Dumny ze znaleziska na allegro zapytam się, czy to warto brać czy to kompletna ruina w sensie szkieletu i podwozia??
Tu akurat nie ma szkieletu, a i podwozie czyli rama jest ocynkowana. Reszta do wymiany. ZA ILE 

- robert
- Administrator
Marcinosik pisze:http://allegro.pl/przyczepa-niewiadow-n-126n-i1664126996.html
Moim zdaniem, jeśli ma papiery (a z opisu wynika, że ma) i jest na chodzie to za te pieniądze brać.
Zależy jaka cena końcowa, brak mebli ale to można zrobić własnoręcznie jak i tapicerkę, plus przedsionek czyli około 2500 trzeba włożyć.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN