czy warto kupić n126n
Re:
roman pisze:ja za swoją zapłaciłem 3700.jak ją zobaczyłem nawet się nie zastanawiałem chć troszkę denerwuje mnie "czerona" tapicerka ale to da sie załatwić. powodzenia coś napewno trafisz
Chyba chodzi Ci o " bordowa" ale to w sumie to samo hehe.
ja mam zamiar zmienic na pomarańczowa z mebelkami w kolorze lekko zółtawego odcieniu okleiny , lub na zielono , z mebelkami w kolorze prawie białym. Coś w tym stylu bede szukał ....
życie jak droga, kiedyś się kończy...
:D panowie czy widzieliście n126n na mobile de taką srebrną jest super jak nie widzieli to zapraszam do oglądki za taką sie każdy obejży, nie wkleje linku bo sie nie naumiałem oglądałem juz pare zachodnich przyczep dla 4osobowej rodziny no i twierdze że dla mnie bardzo się nie nadają są za długie, ponieważ ja biwakuje raz na dziko w krzakach narwi lub mazurskiego jeziora a raz na kempingu nadmorskim no i widze że n126n jest najbardziej kompaktowa i manewrowa dla mnie i chyba będzie najbardziej mobilna.(jak ja nie lubie pisać uff)
Jak dla mnie - jest po prostu piękna! Niby taka jak mam, a niebo różnic. Tak się zacząłem zastanawiać nad wynajęciem stolarza do remontu mebelków w mojej - oczywiście w przyszłości, bo teraz szkoda niszczyć, ja są w dobrym stanie. Fajny jest ten TV LCD, tylko taki dość duży. Myślę, że taki 10 calowy w zupełności by wystarczył.
Re: czy warto kupić n126n
Dorzucę z racji 30to letniego doświadczenia.Miałem n126 jest to przyczepa ciasna na 4 osoby ciężko w niej posiedzieć ale w chłodne dni jest cieplej jak w n126n,którą obecnie posiadam.Teraz o n126n jest to przyczepa bardzo wygodna i lekka w przeciwieństwie do zachodnich.W eNce można i posiedzieć i wygodnie postać co w małej "E" bez otwartego dachu prawie niemożliwe dla dorosłego.Trochę się rozpisałem ale na wczasach bardzo mało siedzi się w przyczepie co jest bardzo ważne w n126n jest w dni upalne po otwarciu okien chłodno. nigdy nie woziłem lodówki bo w pojemnikach pod łóżkami nigdy się nic nie grzało wręcz było chłodne a przyczepa o kilkadziesiąt kilo lżejsza co przy wyprawie ma duże znaczenie. Szczerze polecam n126n jest bardzo praktyczna pozdrawiam Sulek
Ortografia ...................
Ostatnio zmieniony wtorek, 27 kwie 2010, 09:20 przez Kopi, łącznie zmieniany 1 raz.
Citroen Xsara Picasso + N-126N
- ddkrzysztof
- Fanklubowicz
Intencje sie liczą,a i przekaz poszedł i był zrozumiały 

Zabawne jak mało ważna jest Twoja praca, gdy prosisz o podwyżkę,
a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości gdy prosisz o urlop...
Pozdrawiam Krzysztof + Kasia + Dominik + Dawid + Daewoo Nubira + N126N (REMONT)
a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości gdy prosisz o urlop...
Pozdrawiam Krzysztof + Kasia + Dominik + Dawid + Daewoo Nubira + N126N (REMONT)
Witam, w 2007-ym roku napisałem że szukam niewiadka,potem tylko czytałem forum nie udzielając się ,byłem jak cicho ciemny.Ciągałem trochę obce (pożyczone) niewiadki no i polubiłem je,w między czasie nabyłem przyczepę namiotową Combi Camp do jazdy w busz, niedawno kupiłem wreszcie dla siebie na prywatny użytek N126N taką z 90 roku z lodówką i namiotem tapicerka do wymiany oczywiście meble niezły stan,na razie nie zamieszczę fotek bo praca i nie mam kiedy się zająć pieszczochą ale ją pokaże jak się trochę ogarnę.Oczywiście już trochę świeżego powiewu dodałem mojej N, to znaczy kupiłem wieszak do koła zapasowego,nowych plastików jak rączki,zamki do szafek,nową ośkę hamowaną z amortyzatorami Alko trochę szerszą niż org. niewiadów,nowy reduktor gazu,zamierzam dokupić fajne felgi alu,tylne lampy ledy ale jakieś ze smakiem żeby pasowały, inwestycje takie robię dlatego że pozostanie ta niewiadka u nas bardzo długo.