zundapp600 pisze:No i oto właśnie chodzi !!!!!!!!!!!Uchwyt spawałeś ???????? . Nie widzę gum w osi . Jak przeżyły ten zabieg ??????
Ahoj Henryk, odpovím česky.
Byl jsem nucen udělat remont os, protože gumové skrutné válečky byly už tvrdé jako kámen a jako pružiny již nefungovaly. Levá strana byla 18 stupňů a pravá 25 (!) stupňů pod ideálním stavem (45 stupňů při odlehčeném- zvednutém karavanu). Celý karavan byl nakloněn na stranu až o 5 cm. Dlouho jsem nemoh najít firmu, která by byla ochotna gumové válečky přelisovat. U nás je firma KNOTT a AL-KO (obě německé). V těchto firmách je to nemožné se domluvit. Jedině koupit celé nápravy nové. Teď se mi podařilo najít malou firmu v Praze, kde jsou ochotni dodat a zalisovat nové gumy (mají už 40 let praxi!). Ovšem za předpokladu, že odstraním gumy staré. Kotek má pravdu, normálním způsobem to nejde. Ani 6 tun hydraulický hever s tím nehnul. Zahřátí propan - butanem na cca 150 stupňů Celsia je také málo. Až cca 350 stupňů po dobu 20 minut gumu zcela spálilo. Proto jsem tam bez problémů mohl také přivařit ramena pro tlumiče (amortyzatory). 28.1.2010 jedu do Prahy nalisovat ty skrutné válečky. Tato práce se v domácí dílně udělat nedá!!!!
Pro kolegy, kteří by rádi přidělali ramena pro dodatečnou montáž amoryzátorů:
Přivařit pomocná ramena na sestavenou nápravu se skrutnými gumovými válečkami bych se nebál. Ten vnitřní čtyřhran je masivní plný čtyřhran 30x30 mm a je dlouhý 450 mm !!! Ten má dostatečnou hmotnost, aby absorboval teplo ze sváření elektrickým obloukem. Navíc ocel je špatný vodič tepla. A guma je po celé délce 450 mm !. Myslím, že bude stačit obalit začátek velkého profilu 50x50mm mokrým hadrem a chladit vodou. A krátkodobé ohřátí části vnitřního profilu i na teplotu kolem 100 stupňů Celsia krátkodobě gumě nic neudělá.
Pozdrawuje Borivoj