"Przyczepy Niewiadów to nie stan posiadania, to stan umysłu. Bo jak inaczej wytłumaczyć, że jak człowiek wjeżdża na pole kempingowe i widzi zachodnie przyczepy za kupę kasy, luksusowe i nie czuje, że czas na zmiany". Marek
No i zaczynam 16 marca zaworze do Zawiercia i powoli rozbebeszam ,na pierwszy plan naprawa pęknięć ubytków i pomalować całą.Mam już nowe światła do tyłu w takim panelu Fotki na bieżąco a całość oczywiście w remontach.
Marek nie czekaj tylko mów, do 126e też będzie pasować? Ja mam tablicę kwadratową, czy takie też są? Mów skąd, za ile i jak długo trzeba czekać na dostawę a może to tylko pojedynczy egzemplarz? Specjalnie dla Ciebie.
Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć. Nie A4, nie L4 tylko T4
Milczy jak grób ... Marek czekamy... do mnie to juz nie pasuję , bo i lampy są dość duże i nie standardowego kształtu... Ps. a podobny ( zderzak)mamy na naszej stronie fanklubowej... http://www.fanklub-niewiadowek.com/kara ... odele.html
Panowie to nie jest zderzak tylko półka z laminatu montowana na ścianę nad wannę zabytek PRL-u.Sąsiad robił remont i taki mi pomysł wpadł do głowy,a wiązkę do świateł tym razem poprowadzę pod przyczepa jak w towarówce
marek pisze:,na pierwszy plan naprawa pęknięć ubytków i pomalować całą
Marek jakiej farby chcesz uzyc oraz jakim sposobem ja nakładać...??? ja sam jestem na tym etapie... i jeżdze szukam odpowiedniej farby... i "taniego" lakiernika...bo sam , to mam obawy ...