Przedsionek Polski czy zachodni????
Re: Przedsionek Polski czy zachodni????
Tomuro, ile kosztował twój powiększony przedsionek.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
Nadrabiam zaległości Przepraszam wszystkich za zwłokę ale nie było nas w kraju 6 tygodni urlop w Grecji.Przedsionek spisał się na medal,sprawdził się zarówno w deszczową dziesięciodniową pogodę,jak i w słoneczne upały.Koszt przedsionka z nowym stelażem stalowym i dachem z nieprzemakalnego materiału to 2500,00 PLN, adres internetowy www.przedsionki.pl ul.Deca 23 tel.(042) 611-23-26 

tomuro masz jakas fote tego przedsionka...ja mysle nad tym Gerjakiem , jestem w trakcie rozmów z sprzedawcą...ale chyba go wezme...ładnie sie prezentujęi Madzi sie podoba.. 

życie jak droga, kiedyś się kończy...
Serek mam dużo zdjęć,które wysłałem już Bartoszowi na pw.maila ma sie zastanowić gdzie je umieścić
tomuro pisze:Serek mam dużo zdjęć,które wysłałem już Bartoszowi na pw.maila ma sie zastanowić gdzie je umieścić
ok super ...dziekie
miałem szyć przedsionek ale kupiłem w ładnym stanie używaną isabelle 3x2,4m ze stelażem itp. Dałem 650zl -mi się podoba

Ostatnio zmieniony sobota, 8 lis 2008, 20:22 przez gogi123, łącznie zmieniany 1 raz.
N-126N 88' + Citroen Berlingo 1.9d
Zaluje tylko ze nie dam rady go rozlozyc w tym roku dopiero wiosna 

gogi123 pisze:Zaluje tylko ze nie dam rady go rozlozyc w tym roku dopiero wiosna
masz tak długo czekać czy obawiasz sie już pogodyu...???
ja tylko czekam na troche słońca i odrazu po otrzymaniu Gerjaka rozkładam go
trzymam przyczepe czasowe na wsi na gospodarstwie a teraz maja tam rozjechane podworko wiec szkoda go pobrudzic ale moze jeszcze rozloze zobacze.
jednak kupiłeś - super - gratuluje zakupu i też taki chce !
gdzie kupowałeś ?
ciekawe jak będzie wyglądał na niewiadce
czytałem w jednym z ogłoszeń, że przedsionki na niewiadówkach prezentują się gorzej przez duże skosy,
które żadziej wsytępują w zachodnich przyczepach, i rzeczywiście w ogłoszeniach,
przeważnie ustawia się przedsionki przy przyczepach z pionowymi ścianami ... hmm
ps ja nadal szukam - przeglądam allegro, ale tam nic ciekawego jeszcze nie trafiłem

więc jakby ktoś coś miał na oku, to proszę o info
muszę kupić coś na przyszły sezon, bo daszek z hipera nie zdaje egzaminu

była N126e, jest Hobby 430T+ Ford Focus C-max 1.8 + Suzuki Vitara 4x4
kupilem u pani beaty http://przedsionek.spaces.live.com/ Na karawaning.pl ja chwalili wiec mysle ze bedzie ok. Dostane go na koniec miesiaca - teraz mam inne wydatki 

u mnie temat szycia jest juz nie aktualny. Kupilem Isabella Ambasador kompletny ze stelarzem. kupilem u pani beaty http://przedsionek.spaces.live.com/ Na karawaning.pl ja chwalili wiec mysle ze bedzie ok. Dostane go na koniec miesiaca - teraz mam inne wydatki, wiec wplacilem zaliczke 
Sprzedajaca twierdzi ze jest w bardzo ladnym stanie, nie naprawiany itp poprostu nikt nie pytal od wiosny o taki rozmiar i sprzedala mi go za 650zl
To jest ten przedsionek

Sprzedajaca twierdzi ze jest w bardzo ladnym stanie, nie naprawiany itp poprostu nikt nie pytal od wiosny o taki rozmiar i sprzedala mi go za 650zl
To jest ten przedsionek
gogi123, bardzo ładny przedsionek! Trafiłeś na super okazję. 650 zł za przedsionek w super stanie to tylko gratulować zakupu. 

Berlingo 1.9D + N126b