Przedsionek do N126E
- andrzejdisel
Przedsionek do N126E
Witam
- mam taki problem - nigdy nie mialem przedsionka do przyczepki - zawsze mialem pawilon ogrodowy 3x3 m
i wreszcie udalo mi sie kupic na allegro upragniony przedsionek
- material niewyblakniety mocny
ale nie wiem czy ilosc rurek sie zgadza
- czesc rurek jest polaczona lancuszkiem a czesc jest luzem - powiedzcie mi prosze z ilu elementow sklada sie stelaz ? - nie wiem jak go rozlozyc ? - moze podacie jakis opis - fotki ? - w jakiej kolejnosci sie rozklada ? - jak sie mocuje do przyczepki rurki - wiem wiem ze to glupie
- ale naprawde nie wiem jak sie do tego zabrac - a musze go sprawdzic juz teraz
- pliss help 
Pozdrawiam andrzejdisel
Volvo V 40 1,9 DI (turbo) 95 KM + Niewiadów N 126 E
Re: Przedsionek do N126E
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
andrzejdisel, jak sobie nie poradzisz to po niedzieli Ci wszystko rozrysuję ,a jak chcesz spróbować własnych sił w rozkładaniu to najpierw wsuń kiedrę w listwę naokoło boku sipki - a potem sam domyślisz co dalej
rurek nie montujesz do przyczepy tylko wsuwasz w specjalne kieszenie na wewnętrznej stronie dachu przedsionka
na forum opisywałem instrukcję do n126n jest podobnie viewtopic.php?f=4&t=74&st=0&sk=t&sd=a&start=15#p3707
dasz radę
rurek nie montujesz do przyczepy tylko wsuwasz w specjalne kieszenie na wewnętrznej stronie dachu przedsionka
na forum opisywałem instrukcję do n126n jest podobnie viewtopic.php?f=4&t=74&st=0&sk=t&sd=a&start=15#p3707
dasz radę
- andrzejdisel
Witam ponownie
- kombinuje jak kon pod gore
- udalo sie jakos poskladac ten stelaz
- tylko wychodzi mi jakos dziwnie tak jakby jednej podpory na srodku brakowalo od strony przyczepy - patrzac od przodu mam cos w rodzaju litery " U " odwroconej i od tego sa trzy poprzeczki gorne zakonczone oczkami w kierunku przyczepki - z pozostalych elementow moge zlozyc dwie podpory przy przyczepce z bokow - jakby mi brakowalo podpory na srodku od strony przyczepy ( ? ) - ile ma miec nog stelaz ? - cztery ? ( ja mam tyle ) - czy piec ? ( tak mi wychodzi z logiki ) - srodkowa gorna rurka przy przyczepie nie jest podparta a oczko ma jak na podpore ( ? ) 
Pozdrawiam andrzejdisel
- andrzejdisel
Witam
- dziekuje wszystkim za pomoc
- juz doszedlem do wnioskow - te dwie rurki to maja zastosowanie gdy frontowa sciana jest rozsunieta ( sa suwaki )
wtedy robi sie taki daszek na tych dwuch rurkach ( podporach ) - czyli chyba mam komplet rurek w stelazu
- wszystkim ktorzy pommogli stawiam narazie wirtualne piwo - a na trasie gdy sie spotkamy realne piwo 
Pozdrawiam andrzejdisel
czemu takie instrukcje nie trafiają do mnie żebym je na stronie umieścił?
jeśli macie ich więcej przysyłajcie mi je wrzucę je na stronę
jeśli macie ich więcej przysyłajcie mi je wrzucę je na stronę
Postaram się w przyszłym tygodniu zebrać wszystkie instrukcje jakie mam i wysłać do ciebie. Posegregujesz i wrzucisz na stronę.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
super czekam w takim razie na maila