odbudowa N-250 w wersji custom
odbudowa N-250 w wersji custom
Jakiś czas temu zakupiłem i niestety laminat nie nadaje się do reanimacji. Zbudowałem swoją skrzynię, założyłem nowe lampy, odblaski, itp, zachowałem oryginalny dyszel, oś i zaczep, przyczepa jest zarejestrowana i opłacona, w związku ze zmianą skrzyni na moją w wersji custom czy muszę zrobić jej od nowa badania i rejestrację na przyczepę "SAM" ???
Re: odbudowa N-250 w wersji custom
Najważniejsze jest podwozie na którym jest numer i jeżeli się zgadza z papierami , to nie trzeba nic zmieniać.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
Słuchaj, każdy laminat nadaje się do reanimacji ... nie wyrzucaj starego nadwozia ,jak poczytasz to forum to zobaczysz co wart jest laminat
zawsze możesz komuś oddać - sprzedać - dać drugie życie skorupce
Pozdrawiam

Pozdrawiam
laminatu nie wyrzucam. może kiedyś odnowię. na sezon potrzebuję szafy za autem ( 4 osoby na miesiąc to dużo ciuchów i butów) więc zbudowałem swoją skrzynię.
zapodaj fotki tej twojej zabudów ki
Niewiadówka jest jak Sex, można się uzależnić !!!!
N-250c
N-250c
rogacek pisze:no wrzucę ale nie wiem czy mnie nie zlinczujecie,
fajne , ale jako cepka do motora , myślałem, że pisząc szafa na kółkach strzeliłeś coś przynajmniej dwa razy większego
przecież to jest wiekości boxa na dach

się czepiasz, idealna do garbusa lub ogórka. na rynku ciężko o małą przyczepkę a ta zapewni mi możliwość zabrania gratów które normalnie jeżdziły w środku auta.
a błotniki gdzie?
czy to faza budowy
czy to faza budowy
Niewiadówka jest jak Sex, można się uzależnić !!!!
N-250c
N-250c
jeszcze w budowie, błotniki muszę zrobić z powodu braku ciekawych na rynku
rogacku czy Ty aby na forum busikowym nie urzędujesz przypdakiem? co cyepki mała ale mi się podoba do ogóra ideał
no siedzę na forum busikowym. przyczepka ma być do ogórka lub garbusa.