Czy za 800zł warto?
Re: Czy za 800zł warto?
czekamy na dobre wiadomości i zmianę koloru nicka. 

KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
no chyba zakupiona , bo kolega się nie odzywa 

No i przyczepka jest już u mnie na podwórku, nie obyło się bez przygód. O mały włos nie zgubiliśmy po drodze koła, bo oczywiście były tylko dwie śruby w feldze, stwierdziliśmy że na te 3km do domu to wystarczy, ale okazało się że na dodatek były niedokręcone. Oprócz tego nie mogliśmy wyjechać od Pana z podwórka, bo wyjazd był oblodzony, pod górkę i kolegi który mi to przyciągnął BMW coś nie chciało się wyspindrać.
Z pozytywów to o dziwo działają wszystkie światła!!!
Z pozytywów to o dziwo działają wszystkie światła!!!
Filemon
Małego chłopca od mężczyzny odróżnia cena jego zabawek.
-
GRATULACJE !!! kolejny fanklubowicz powodzenia w remoncie wytrwałości życze i do zobaczenia na zlocie
PS. Twoje przygody to i tak nic przy moich ale to długa historia do opowiedzenia wieczorem przy piwku na zlocie
PS. Twoje przygody to i tak nic przy moich ale to długa historia do opowiedzenia wieczorem przy piwku na zlocie

filemon pisze:No i przyczepka jest już u mnie na podwórku
poproszą kilka fotek nowego nabytku , Gratulacje !!
życzę szybko przeprowadzonego remontu i do zobaczenia na szlaku

Postaram się możliwie szybko wrzucić jakieś przyzwoite zdjęcia. Raczej nie dzisiaj bo jestem po za domem, ale może jutro się uda. Aha, udało mi się jeszcze trochę urwać z tych 800zł

Filemon
filemon pisze:No i przyczepka jest już u mnie na podwórku, ...
No i SUPER
Gratuluję
Do zobaczenia na zlocie
filemon napisał(a):No i przyczepka jest już u mnie na podwórku, ...
Dobra decyzja jak jest z hamulcem to super wymień łożyska sprawdz suwadło jak jesteś wodniakiem to reszta jest jak z łajbą kabinową
Gratulacje !
Dobra decyzja jak jest z hamulcem to super wymień łożyska sprawdz suwadło jak jesteś wodniakiem to reszta jest jak z łajbą kabinową

Gratulacje !
Dobra, w końcu udało mi się zrobić fotki, co prawda w nocy, ale co ma być widać to widać.
Zapraszam do komentowania, jeżeli widzicie że coś jest nie tak z tą przyczepką to piszcie, nie znam się, mogłem coś przegapić.
http://imageshack.us/g/811/p1060328s.jpg/
Zapraszam do komentowania, jeżeli widzicie że coś jest nie tak z tą przyczepką to piszcie, nie znam się, mogłem coś przegapić.
http://imageshack.us/g/811/p1060328s.jpg/
Filemon
e to jakiś 89-90 rocznik, wypas
brązowa kuchnia i głęboki zlew , zamykane górne szafki, najazd... na ale drogo za taką musiał byś dać z 1500 minimum...
teraz tylko klejenie wykładziny , szycie firanek i zasłonek , wymiana okna - i w drogę na zlot

teraz tylko klejenie wykładziny , szycie firanek i zasłonek , wymiana okna - i w drogę na zlot

Rocznik 89!!! Finalnie stanęło na kwocie 650zl. Żona już oblookała relacje z remontów Niewiadówek i stanęło na zestawieniu kolorystycznym wnętrza podobnym chyba do tego co zaprezentował kolega tomuro.
Natomiast jeśli chodzi o stylizację zewnętrzną, to myślę czy by nie pogadać z kolegą który robi projekty oklejeń samochodów rajdowych żeby mi coś fajnego wymyślił. Zobaczę jak to na wizualizacji by wyglądało i pomyślę czy kleić czy zostawić białą.
Natomiast jeśli chodzi o stylizację zewnętrzną, to myślę czy by nie pogadać z kolegą który robi projekty oklejeń samochodów rajdowych żeby mi coś fajnego wymyślił. Zobaczę jak to na wizualizacji by wyglądało i pomyślę czy kleić czy zostawić białą.
Filemon
Gratulacje
Co do oklejania to ew. tylko jasne kolory - nie bez powodu te budki są białe 

Gratulacje ! Do zobaczenia .
Pozdrawiam!
------------------------------------
KwoK N 375 VW Touran 19 tdi
Pozdrawiam!
------------------------------------
KwoK N 375 VW Touran 19 tdi
Rocznik powinien być na tabliczce znamionowej ale chyba to jest 89r. N126EA wersja eksportowa ( hamulec najazdowy i górne szafki zamykane z przodu i tyłu ; krajówki miały tylko półki ) ; miałem kiedyś taką właśnie 89r. środek identyczny , układ spania 2 + 2 Dwoje dorosłych i dwójka dzieci teraz szukaj przystawki ja właśnie kupiłem prawie nówkę na Tablica.pl za cenę prawie jak Twoja przyczepka
Do wiosny trochę zostało zbieraj materiały i na wiosnę kilka dni pracy i w trasę

Do wiosny trochę zostało zbieraj materiały i na wiosnę kilka dni pracy i w trasę

Ja też mam rocznik 89 z zamykanymi szafkami i najazdem! Za chwilę będę świętował pierwszą rocznicę zakupu (chyba 19 lutego), wiosny, która mi zleciała na remoncie nie zapomnę, a tym bardziej pierwszego sezonu i niezapomnianych wrażeń z wyjazdów, jakie dzięki temu zaliczyłem.