Gdzie kupić?
Gdzie kupić?
Witam, podpowiedzcie gdzie można kupić takie naklejki - paski jakie mają exportowe Niewiadówki (Predom) na ścianie bocznej, lub coś podobnego? szukałem w sklepach z akcesoriami do samochodów ale wszystko co tam widziałem jest zbyt pstrokate, takie agro-tuningowe
Chciałbym tez założyć rolety w oknach zamiast zasłon i nie wiem gdzie szukać odpowiednich, proszę o podpowiedzi.

kolejna N126n '88 trzeci rok zbieram się do remontu
Re: Gdzie kupić?
co do pasków , to szukaj w sklepach z czesciami do niewiadówek , ale ja poki co jeszcze sie nie spotkałem z takowymi... zadz moze do Tam-y w Katowicach http://www.tam.com.pl/
Co do rolet , to sa to dosc szerokie okna...trzeba miec szczescie zeby trafic na takie rozmiary bo np. w ence szer.130cm....co do dł. nie musisz sie przejmowac bo wiekszośc ma dł około 350 cm
a i najlepiej aby materiał był z tych lepszych gatunków , te tanie tandety ...przy oknach pod kontem poprostu zwisaja i nie pomaga nawet prowadnica po bokach ...kolega Sowa potwierdzi a ja tez ( moj teśc ma takowe u siebie w modelu " e " który kupił od Sowy). tak wiec trzeba sie dobrze zastanowić zanim kupisz ...z montażem nie ma problemy , ale pozniej mozesz byc nie zadowolony z korzystania z nich ...
sam chciałem montowac , ale kiedy wybrałem sobie juz dobry materiał u producent cena na całą enke wyniosła pond 550 zł co było kosmiczna cena( na zamówienie)
Lepiej chyba poszukac dobrych i ładnych zasłon z firaneczka które nie beda przepuszczały promieni słonecznych w dziec a w nocy dobrze zasłaniały przy włączonym swietle...
mam nadzieje ze jakos pomogłem....
pozdrawiam
Co do rolet , to sa to dosc szerokie okna...trzeba miec szczescie zeby trafic na takie rozmiary bo np. w ence szer.130cm....co do dł. nie musisz sie przejmowac bo wiekszośc ma dł około 350 cm
a i najlepiej aby materiał był z tych lepszych gatunków , te tanie tandety ...przy oknach pod kontem poprostu zwisaja i nie pomaga nawet prowadnica po bokach ...kolega Sowa potwierdzi a ja tez ( moj teśc ma takowe u siebie w modelu " e " który kupił od Sowy). tak wiec trzeba sie dobrze zastanowić zanim kupisz ...z montażem nie ma problemy , ale pozniej mozesz byc nie zadowolony z korzystania z nich ...
sam chciałem montowac , ale kiedy wybrałem sobie juz dobry materiał u producent cena na całą enke wyniosła pond 550 zł co było kosmiczna cena( na zamówienie)
Lepiej chyba poszukac dobrych i ładnych zasłon z firaneczka które nie beda przepuszczały promieni słonecznych w dziec a w nocy dobrze zasłaniały przy włączonym swietle...
mam nadzieje ze jakos pomogłem....
pozdrawiam
życie jak droga, kiedyś się kończy...
Roletki są dobre na pionowe okna. Na skośne musi być z dobrego materiału, bo będą zwisać i w efekcie wygląd nie zaciekawy.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
chłopaki nie przesadzajcie ja mam rolety w mojej "sipie" na prowadnicach żyłkowych ,nic nie zwisa - koszt 2 sztuk :tył i przód to 120 złociszy kupiłem na allegro (koszt razem z przesyłką)
Serku powinieneś widzieć moje roletki na zlocie....
widziałem ,ale nie zwróciłem szczególnej uwagi ...
jedrek101 pisze:chłopaki nie przesadzajcie ja mam rolety w mojej "sipie" na prowadnicach żyłkowych ,nic nie zwisa - koszt 2 sztuk :tył i przód to 120 złociszy kupiłem na allegro (koszt razem z przesyłką)
Czy mógłbyś wrzucić fotke jak to wygląda na oknie?
kolejna N126n '88 trzeci rok zbieram się do remontu
jest w remontach ale jeszcze bez mechanizmu żyłkowego zrobię foty to wrzucę
witam Andriu jeżeli chodzi o rolety w moim przypadku zastosowałem rolety niemieckiej firmy z katalogu frankana freiko.Cała roleta chodzi w prowadnicy i ma parę miejsc do pozycjonowania.Oprócz nieprzezroczystego materiału,który odbija światło jest jeszcze szczelna moskitiera czyli roleta spełnia dwie funkcje. pasuje na duże okna trzeba dociąć listwy plastikowe ale ogólnie efekt super no i nikt nie zagląda do środka.na oknach bocznych standardowo firaneczka i zasłonki.Zdjęcia rolet znajdziesz na dziale remonty
Ja mam zwykłe roletki po bokach w oknach dałem takie półki materiałowe z deską w środku i dolna prowadnica rolety jest pod nimi i jest super no szczytem techniki będą rolety do okien dachowych które zatrzymują sie na każdej wysokości.Co do naklejek to chyba zostanie ci poligrafia i indywidualne zamówienie,bo w sklepach nawet naklejkę z napisem niewiadów jest trudno dostać
Naklejki najlepiej zamówić w firmie reklamowej ja za 4 sztuki o wymiarach ok.60 *10 cm na folii w kolorze aluminium zapłaciłem 10 PLN.Zrobiono mi to na poczekaniu.
tomura...jestem w szoku..ostatnio byłem pytac obok mnie ...i gośc mi zaspiewał za jedna szt o wym.50 /10 cm 20 zł...
- b.b tulipan
- Fanklubowicz
widać facio rozpoznał silnie zakręconego w Tobie.serek pisze:tomura...jestem w szoku..ostatnio byłem pytac obok mnie ...i gośc mi zaspiewał za jedna szt o wym.50 /10 cm 20 zł...
na drugi raz nie dawaj znać po sobie że jesteś niewiadozakręcony, tylko wchodz na luzie.pozdrowienia.
Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.
Nie A4, nie L4 tylko T4
Nie A4, nie L4 tylko T4
hehehe tak masz racje Boguś...wejde na pełnym luzie

Mam firmę reklamową, gdzie za 1 metr kwadratowy cięcia biorą 20 złotych, z tym że folia moja. Zresztą wszystkie naklejki Niewiadów i Fanklub wycinałem i drukowałem u nich.

KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
Bardzo ładne Boguś ,a co do rolet dałem fotki w moim remoncie w zakładce modernizacje .