Witam mam prośbę o podanie wymiarów zewnętrznych kufra od n 126
http://allegro.pl/niewiadow-skrzynia-sk ... 27312.html
dokładnie chodzi mi o taki typ
pozdrawiam i z góry dziękuje
Kufer wymiary
Re: Kufer wymiary
To jest mniejszy ja mam tego typu ale wyższy to moje wymiary nic nie dadzą 

NIL2 pisze:To jest mniejszy ja mam tego typu ale wyższy to moje wymiary nic nie dadzą
Nil2 ty masz kufer ze 132 (lub wersja export) to zupełnie inny kufer , niestety ja przy swojej zapiekance mam kufer od eNki a ta remontowana stoi u teścia na Warmii to nie podskoczę i nie złapię wymiarów....
koledzy pomóżcie - może ktoś ma blisko do budki ....
Kolego Jędrek masz rację mój jest nie tylko wyższy ale chyba i szerszy ? może to i jest eksport bo ma szafki górne przód tył nad oknami a krajowe chyba miały tylko półki , przy małych N126E jak zaczęli wstawiać z najazdem to każda miała te szafki , kiedyś miałem 126EA z 89r. szafki miała ale kufer był mały ta jest z 94 i ma duży a może faktycznie poprzednik wymienił kuferek ?
Pomóżcie koledze bo będzie
Pomóżcie koledze bo będzie

-
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
Zatem mój wygląda tak:
Szerokość to 80cm, a długość (w poprzek od dyszla do przyczepy) 37cm. Wysokość się zmienia 30-38 cm.

Szerokość to 80cm, a długość (w poprzek od dyszla do przyczepy) 37cm. Wysokość się zmienia 30-38 cm.

C5 

Bardzo dziękuje i pozdrawiam
Jak widzisz kolego Groszek trafiłeś do dobrego grona tu niema , że boli każdy stara się pomóc jak może a że z czasem różnie bywa to niekiedy trzeba troszeczkę cierpliwie poczekać - powodzonka