Oświetlenie przedsionka
Oświetlenie przedsionka
czesc,znow prosze o rade szukam lampki,oswietlenia do przedsionka ,co proponujecie?ja znalazlem na allegro cos takiego http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=280322794 ,moze byc?

Re: oświetlenie przedsionka
Myślę, że to nieco przesada. Jak będziesz potrzebował światło w przedsionku to takie mocne raczej będzie męczące. Ja bym proponował zwykłą starą lampkę przenośną z żarówą 60W. Ewentualnie jakbyś chciał się pobawić to nad wejściem w niewiadce wytnij dziurę i np. lampę wstecznego z malucha wklej. Żarówka wtedy 40W.
Sam korzystam tylko z oświetlenia na 12V (mam solarka, który ładuje mi aku więc pod sieć nie ma sensu mi się podpinać) i do oświetlenia przed przyczepą korzystam z żarówki 21W (i mam w razie czego razem w tej samej lampce 220V 40W) i światło jest wystarczające z obu źródeł (nie na raz!).
Sam korzystam tylko z oświetlenia na 12V (mam solarka, który ładuje mi aku więc pod sieć nie ma sensu mi się podpinać) i do oświetlenia przed przyczepą korzystam z żarówki 21W (i mam w razie czego razem w tej samej lampce 220V 40W) i światło jest wystarczające z obu źródeł (nie na raz!).
ok,teraz wiem ze wystarczy cos malego ale w przyczepie nie chce nic montowac

KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
A tak zupełnie na marginesie 
Gdzie kupiłeś taką zasłonkę na drzwi?

Gdzie kupiłeś taką zasłonkę na drzwi?
niw wiem gdzie kupił ją kotek ,ale popatrz na allegro w akcesoriach do przyczep 

Zasłonkę czyli "Koty" kupiłem w Tam. w Katowicach.
Dzięki:)
Nie wiem skąd jesteś, ale TAM prowadzi sklep internetowy. Ich strona to http://przyczepytam.com.pl/sklep/index.php , koty kupiłem u nich przez internet. Są dwojakiego rodzaju, krótsze i dłuższe.
O przepraszam 
Z Łodzi.
A w sklepie TAM już oglądałem, ale przynajmniej na raie poprzestanę na zwykłej firance.
Jestem "świeżym" posiadaczem niewiadówki, trochę zainwestowałem w przeróbki i małżonka mnie stopuje:-))
W moim miescie jest sklep firmowy z oryginalnymi akcesoriami do niewiadówek, ale ceny są zabójcze.

Z Łodzi.
A w sklepie TAM już oglądałem, ale przynajmniej na raie poprzestanę na zwykłej firance.
Jestem "świeżym" posiadaczem niewiadówki, trochę zainwestowałem w przeróbki i małżonka mnie stopuje:-))
W moim miescie jest sklep firmowy z oryginalnymi akcesoriami do niewiadówek, ale ceny są zabójcze.
Poszukaj w sklepach typu ikea ,jusk a nawet w lidl-u sie pojawiały mona je znaleźć tam gdzie są artykuły do drzwi.
Dzięki bardzo, będę szukał - w TAM kosztują 89 zł, a w Łodzi 115