śruba mocująca koła w n126e
śruba mocująca koła w n126e
gdzie mozna kupić
Re: śruba mocująca koła w n126e
nawet powiem w każdym sklepie motoryzacyjnym z akcesoriami i częściami - jak nie na miejscu to zamówi i będą na drugi dzień 
tylko nasuwa się pytanie jakie felgi - stary typ cytrynki czy od nowszego maluszka (bo te starsze były na klucz 17 a nowsze na 19 - a po co wozić dodatkowe klucze
)
ja mam kilkanaście takich śrub luzem (chyba na klucz19) - zawsze możesz podjechać - jak masz blisko

tylko nasuwa się pytanie jakie felgi - stary typ cytrynki czy od nowszego maluszka (bo te starsze były na klucz 17 a nowsze na 19 - a po co wozić dodatkowe klucze

ja mam kilkanaście takich śrub luzem (chyba na klucz19) - zawsze możesz podjechać - jak masz blisko

dzieki za odp. ale to nie sa śruby od malucha ,gwint dochodzi do samego stozka czy czasem nie są śruby z dawnej NRD?
monki53 pisze:dzieki za odp. ale to nie sa śruby od malucha ,gwint dochodzi do samego stozka czy czasem nie są śruby z dawnej NRD?
nie kombinuj tylko powiedz jaki masz rozstaw śrub 4x98 czy 4x130 i jaki klucz do odkręcania 17mm czy 19mm

mam juz śruby