Witam!
Poszukuję kratki na pokrywę przyczepki motocyklowej Niewiadów TYP 31.
Kontakt : skuterosa@go2.pl
Pozdrawiam
Przyczepka motocyklowa TYP 31
Re: Przyczepka motocyklowa TYP 31
Zudndapp ma takową przyczepkę, to może i kratkę. a w jakim stanie jest twoja możne jakieś foto?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Niewiadówka jest jak Sex, można się uzależnić !!!!
N-250c
N-250c
Spróbuj poszukać w sklepie http://www.niewiadow.pl/katalog/cat/czesci_zamienne, ale wątpię, gdyż wielu elementów do starszych przyczep już nie mają.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
Trzeba przyznać , że " niewiadów" miał w swojej historii naprawdę bardzo duży asortyment produkowanych
rzeczy . Pomijając całą gamę z grupy AGD to w sprzęcie turystycznym naprawdę - od łodzi ,poprzez różnego
rodzaju mniejsze i większe przyczepki towarowe skończywszy na kempingowych.Powinni stworzyć muzeum
swoich wyrobów.
rzeczy . Pomijając całą gamę z grupy AGD to w sprzęcie turystycznym naprawdę - od łodzi ,poprzez różnego
rodzaju mniejsze i większe przyczepki towarowe skończywszy na kempingowych.Powinni stworzyć muzeum
swoich wyrobów.
-
- Przyjaciel
Mam raczej inne odczucie co do informacji z Niewiadowa (młodość). Jak potrzebowałem schemat (bo nie było jeszcze naszego fanklubu) do montażu przedsionka do N132 to najpierw osoba z którą rozmawiałem "zrobiła wielkie oczy" że coś takiego było produkowane. Później otrzymałem schemat od N126 - bo innego nie mieli.
Andrzej132 pisze:Mam raczej inne odczucie co do informacji z Niewiadowa (młodość). Jak potrzebowałem schemat (bo nie było jeszcze naszego fanklubu) do montażu przedsionka do N132 to najpierw osoba z którą rozmawiałem "zrobiła wielkie oczy" że coś takiego było produkowane. Później otrzymałem schemat od N126 - bo innego nie mieli.
Moze tzw starej wiary która zaczynała produkcje juz dawno nie ma a młodzi nie stawiają na historie tylko nowe nowe nowe i KASA kasa kasa
Niewiadówka jest jak Sex, można się uzależnić !!!!
N-250c
N-250c
Ze starej wiary mam człowieka, z którym współpracuję i dla niego starsze przyczepy nie mają tajemnic.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN