Lusterka
Re: Lusterka
No i ja będe musiał się skusic na lusterka "błotnikowe". Mam takie uniwersalne montowane na lusterka auta http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 10fbb.html , pasowały do Nubiry i MB , ale do cytryny juz chyba nie podejda (Berlingo ma szerokie i wysokie lustra)
.

Jeżeli masz możliwość przymiarki to dobrze byłoby sprawdzić ja od kierowcy szczególnie w lustrze błotnikowym widzę lustro auta
życie jak droga, kiedyś się kończy...
No i paczka dotarła do Paczka ....
Po zamontowaniu ( prowizorycznym ) okazało się, że .... z pomocą tych lusterek można holować wagon kolejowy....
Ich maksymalny rozstaw pozwala je urwać już w bramie ....
Są po prostu za duże do mojego autka

Po zamontowaniu ( prowizorycznym ) okazało się, że .... z pomocą tych lusterek można holować wagon kolejowy....

Ich maksymalny rozstaw pozwala je urwać już w bramie ....

Są po prostu za duże do mojego autka

Ostatnio zmieniony niedziela, 14 lut 2010, 13:29 przez Paczek, łącznie zmieniany 1 raz.
- KONZIO
- Przyjaciel
- Lokalizacja: jest gdzieś, lecz nie wiadomo gdzie, Świat w którym baśń ta dzieje się...
Paczek pisze:Ich maksymalny rozstaw pozwala je urwać już w bamie ....![]()

Ja pierdziu, jak On chce, chociaż z podwórka z tymi zwierciadłami wyjechać?!
No, a potem przeczytałem...
Oj nie przejmuj się, najwyżej bramę sobie poszerzysz.
Widziałem, że masz furtkę.
Weź ją wytnij i zrób z tej strony, jedno wielkie skrzydło bramy.
W końcu nikt nie mówił, że karawaning to tania i łatwa forma wypoczynku

ad
Jak zrezygnujesz z prawego lusterka (od pasażera) to jadąc pasem awaryjnym na autostradzie dasz szansę innym aby Cię wyprzedzali nie hacząc o lewe .
A tak poważnie to chyba im więcej wysunięte tym bardziej się na wietrze to wszystko łopocze .

A tak poważnie to chyba im więcej wysunięte tym bardziej się na wietrze to wszystko łopocze .
Za każdym zakrętem jest jakaś prosta .
a może one są od samolotu ?
tam w górze chyba nie ma problemu z wąskimi drogami ....
tam w górze chyba nie ma problemu z wąskimi drogami ....

Paczek pisze:Są po prostu za duże do mojego autka
nie można ich zwęzić ?
pisałeś że to max rozstaw, a jak jest na min ?
sprzedajesz kombiaczka ?
była N126e, jest Hobby 430T+ Ford Focus C-max 1.8 + Suzuki Vitara 4x4
Chyba można je zsunąć i podnieść żeby lusterko kierowcy nie zasłaniało.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
Oczywiście, że można je zwęzić.
Ale tak jest przynajmniej powód troszkę się pośmiać.
Nie - skąd znowu .
Ale tak jest przynajmniej powód troszkę się pośmiać.

konrad pisze: ...sprzedajesz kombiaczka ?
Nie - skąd znowu .
Koledzy w stronę ....xxx.... pomyka gabaryt 4 metry szerokości, prosimy maksymalnie do prawej, szczególnie na zakręcie.

Nie wiem czy nie doczytałem, ale w oryginale do jakiego auta pasują te lusterka?

Berlingo 1.9D + N126b

Post usuniety
Ostatnio zmieniony sobota, 2 mar 2013, 18:50 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.
zundapp600 pisze:A ja jestem ciekawy jak znosi takie lusterka lakier na błotnikach ?????????????
Warto przykleic w tym miejscu folie samoprzylepną, i nic sie nie porysuje... w esperalu tego nie zrobiłem i nie co porysowało, ale w nowym napewno przykleje...
Zdanie moje jest takie , że w sprawie "bezpieczeństwa" trzeba być nadgorliwym...
Każdy sie smieje, póki nie przysadzi tyłem przyczepy ... ja wole nie przysadzić i wiedziec co sie dzieje za nią , wieć mam takie skrzydła. Jakos przez eter nie słysze ponad gabarytu ... ewentualnie prosbe o margines...
życie jak droga, kiedyś się kończy...
Brian pisze:...
Nie wiem czy nie doczytałem, ale w oryginale do jakiego auta pasują te lusterka?
Wydaje mi się że do BOENINGA

Na fotce w Allegro wyglądały jakoś tak normalnie - teraz wyglądają jak jakieś mutanty.
Jeśli byłby ktoś zainteresowany - oddam bez zysku....
(50,- + przesyłka)