Przychodzę na Wasze forum ze sprawą chyba nietypową

Czy moglibyście mi pomóc ją wycenić?
Opiszę najdokładniej jak potrafię (a na dole link do zdjęć).
Model – N126N (chociaż w dowodzie wpisane N-126E, ale na to mi nie wygląda)
Rocznik – 1994
Pierwszy właściciel od nowości.
W całym swoim życiu na „wakacjach” była tylko 3 razy. W sumie ma może przejechane 3 tys. km. (co zresztą widać po oponach, które są jak nowe).
Poza tym cały czas garażowana, nigdy nie stała pod chmurką. Zadbany sprzęt wyglądający jak nowy. W środku też jak nowa, tapicerka nigdzie nie odchodzi, czyściutka, jedynie blat przy palniku ma ślady pozostawione po płonącej zapałce.
Wyposażenie standardowe (chyba?) lodówka polar, czysta, jak nie używana (tylko uszczelka się trochę przykurzyła), działa. Do tego ponad to co jest w każdej w środku znajduje się telewizorek, antena zewnętrzna, zestaw kabli.
Wnętrza szafek czyste, bez żadnych śladów używania.
Jest do niej przedsionek, nie rozkładałem go, ale podejrzewam, że w podobnym stanie.
Oryginalne butle gazowe – te 2 co na zdjęciach i jeszcze jakaś jedna mała, z tym, że jak to w tamtych czasach czerwone.
Ubezpieczenie do końca 2009 roku, więc tylko wsiadać i jechać.
Nie wiem co jeszcze mogłoby być istotne przy ocenie jej stanu, ale w razie czego pytajcie, to będę się dowiadywał.
Bardzo byłbym wdzięczny za pomoc w określeniu jaką cenę sobie za nią powinniśmy zażyczyć.
Zdjęcia wrzuciłem tutaj:
http://picasaweb.google.com/Thomashek08/NiewiadowN126n?authkey=Gv1sRgCJn_x_bKlZrFJw#
Pozdrawiam serdecznie