Tabliczka znamionowa
Re: Tabliczka znamionowa
W tamie w katwicach jak chcesz przelej kasę to ci kupie i wyśle bo będę tam w najbliższym czasie
Dzięki Marek ,jutro jadę do Mielca ,a na ul.Smoczka jest podobno servis Niewiadowa.Więc jak będą to kupię i jeszcze parę innych pierdołek.
No niestety w Mielcu są 2 serwisy Niewiadowa tyle że sprzętu AGD.Ale więcej mam rzeczy do kupienia więc przez internet sobię zamówię.Dzięki za pomoc 

N126 b z 1977 roku - Ford Focus 2,0 +gaz
Piotr 75 pisze: Mam jeszcze pytańko gdzie mogę kupić uszczelkę gumową pod listwy aluminiowe nad oknami i drzwiami.A też taśmę z tworzywa sztucznego do listwy aluminiowej od mocowania przedsionka?.
hehe za ten pasek do listew aluminiowych, to dostałem po głowie od małżonki, że nie kupiłem

wydawało mi się to zbędnym wydatkiem na dzień dzisiejszy
w serwisie gdzie byłem koszt takiej listwy to 2zł/metr wychodzi coś koło 30zł na całą przyczepę - 15m hmm

kolor czarny, biały, czerwony i niebieski
była N126e, jest Hobby 430T+ Ford Focus C-max 1.8 + Suzuki Vitara 4x4
Przejeżdżając przez Niewiadów, w sklepie fabrycznym kupiłem białą kiedrę po 0,5 zł za metr. gdybym wiedział, że w serwisach tak drogo, to kupiłbym na zapas dla innych. Ale na razie się tam nie wybieram. Przy swojej na ten sezon skończyłem upiększanie.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
Dzisiaj rozmawiałem z działem sprzedaży fabryki - podobno od 01 czerwca ma
być na nowo otwarty sklep z częściami .
być na nowo otwarty sklep z częściami .
Dobrze by to było, bo serwisy to kosmologia. Każdy z nas ma trochę leciwe budki i każdy potrzebuje jakichś części.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
-
Udaj się do wydziału komunikacji i im to zgłoś - bez problemu dadzą Ci kwitek z którym udajesz się do diagnosty i on Ci wyrobi. Na szczęście nie jest to drogie. Poczytaj sobie ten artykuł na ten temat.
krzysztofjarzyna pisze:Udaj się do wydziału komunikacji i im to zgłoś - bez problemu dadzą Ci kwitek z którym udajesz się do diagnosty i on Ci wyrobi. Na szczęście nie jest to drogie. Poczytaj sobie ten artykuł na ten temat.
po 8 latach to problem pewnie już się rozwiązał

Ktoś tu chyba linkuje sobie zaplecze do pozycjonowania stron. Pomysłowo.
A ja mam pytanie co się dzieje z tabliczką jak się ramę daje do piaskowania i ocynku? nadal jest w pełni czytelna?
- stachu_gda
- Fanklubowicz
DIZZY pisze:A ja mam pytanie co się dzieje z tabliczką jak się ramę daje do piaskowania i ocynku? nadal jest w pełni czytelna?
Z tego co patrzylem na swoja tabliczke to ona jest na 4 nitach, wiec mozna zdjac.