dzin1975 pisze:To ostatnie 3 grosze. Jak znam Przemka to wydaje mi się że ciągniedyskusję trochę z przymrużeniem oka. I nie jest to Oko Team
Tylko i wyłącznie w celu wymiany poglądów, bez złośliwości. Tak to odbieram. Jeżeli jest inaczej, no cóż, na najbliższe spotkanie szykuję ring.Tak, tak ring. My sobie z Przemkiem siądziemy przy kawie, a Enka z Lolka będą udowadniać wyższość trumy nad webastem lub na odwrót. A Montek będzie sędzią
![]()
Ps. Kawę robi Damian
Nie jest inaczej, więc i ring niepotrzebny, co nie znaczy że nie czekam z niecierpliwością na kolejne spotkanie

Tymczasem:
RAFALSKI pisze:Panowie dajcie już spokój bo to do niczego nie prowadzi a zamiast rzeczowej dyskusji czy wymiany opinii, robi się nic nie wnosząca przepychanka. To oczywiście moje zdanie. Z tego co widzę temat powstał przede wszystkim w celu wymiany doświadczeń między użytkownikami danego rozwiązania a nie jako debata co jest lepsze albo bardziej prawidłowe. Ja wiem, że ciężko uniknąć porównań obu systemów ogrzewania ale jakby nie patrzeć jest to alternatywa więc zostańmy przy klubowym powiedzonku "każdy robi pod siebie"
I
oko pisze:Przemek, Ty masz swoje zdanie, ja mam swoje. Dla mnie webasto jest wygodniejsze pod wieloma względami, o których już napisałem. Temat miał być o czym innym a przez 5 stron jest pieprzenie o wyższości Trumy nad webasto.
Mam wrażenie, że tylko w Polsce wszyscy mają problem jeśli ktoś wybierze inne rozwiązanie. Mówię o normalnych, alternatywnych rozwiązaniach a nie o durnych jak koza czy ognisko. Czemu coś, co sprawdza się wszędzie na całym świecie, u nas jest be?
Ja już się nie będę chyba tutaj odzywał, bo nie ma to sensu. Temat stworzyłem w innym celu, ale widzę że to był zły pomysł. Trzeba było po prostu założyć to webasto jak Maciek, a nie pisać o tym.
Tyle ode mnie w temacie ogrzewania.
Można by nadal kruszyć kopie, tylko po co?