RAFALSKI pisze:Rura jest ta sama co normalnie do venta.
Czyli...
BoskiWalenty pisze:Jak się nie mylę to fi 65
RAFALSKI pisze:Rura jest ta sama co normalnie do venta.
BoskiWalenty pisze:Jak się nie mylę to fi 65
RAFALSKI pisze:He he, Damian nie uwierzysz ale... ja nigdy nie znałem wartości tej średnicyPo prostu standardowa rura.
oko pisze:reflexes pisze: Moim zdaniem jednak bez sensu jest montować dwa systemy tzn. gazową lodówkę i kuchenkę, a ogrzewanie na ON.
Nie do końca. Zauważ, że w vanach/kamperach najczęściej jest takie połączenie systemów. Ogrzewanie webasto a kuchenka i tak na gaz. Oczywiście, tam jest zbiornik z dizlem i łatwiej to pogodzić, ale np. widzialem webasto montowane w kamperach benzynowych.
Wie ktoś, jaką średnicę ma oryginalny nawiew na przedsionek z Trumy?
.
Samoogon pisze:Ale w jakich vanach? Jakich kamperach? Bo chyba piszesz o tych robionych własnoręcznie?
Samoogon pisze:bo jest to tania i dobra alternatywa dla trumy, można to kupić za cenę starego pieca i wielu ludzi to montuje
oko pisze:Samoogon pisze:bo jest to tania i dobra alternatywa dla Trumy, można to kupić za cenę starego pieca i wielu ludzi to montuje
No właśnie. To jest alternatywa. Można wybrać albo Trumę albo webasto. A czy to będzie przyczepa, kamper czy van a może wóz cyrkowy to już naprawdę nie ma znaczenia.
Samoogon pisze:No może tylko jedno jedyne pytanie jeszcze. Gdzie, bo ogólnie określiłeś to całym światem, jakaś firma która produkuje przyczepy kempingowe i montuje do nich webasto? Pytam bo się jeszcze nie spotkałem.
Samoogon pisze:Ale w jakich vanach? Jakich kamperach? Bo chyba piszesz o tych robionych własnoręcznie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości