No i na mrozy dobra, bo sam propan

Naskrobane Tapatalk'iem.
stachu_gda pisze:My używamy w domu gazu butlowego do gotowania i butla 11kg starcza na jakieś 3 kwartały, więc na wyjazd wakacyjny nie ma co się przejmować.
popiolekpolska pisze:stachu_gda pisze:My używamy w domu gazu butlowego do gotowania i butla 11kg starcza na jakieś 3 kwartały, więc na wyjazd wakacyjny nie ma co się przejmować.
To strasznie małe zużycie![]()
Chodziło pewnie o 3 miesiące.
popiolekpolska pisze::shock: To poważnie masz znikome zużycie. U nas 2+2 i max 3 miesiące starcza, a w sezonie przetworowym na jeszcze mniej. Czajnik i piekarnik też elektryczny.
Wojciech N pisze:dzięki Wszystkim za odp.
Moja przyczepa na tę chwilę gazu potrzebuje tylko do kuchenki.
kpw5 pisze:Pytanie co to za adapter
kpw5 pisze:Cześć,
Mam jeszcze pytanie o butlę Nano Amerigas. Czy średnica tej butli jest identyczna ze średnicą butli tradycyjnej 11kg?
Rozumiem, że można z niej spokojnie zasilać lodówkę? Jest napełniana propanem a w instrukcji lodówki Polar TA 71 jest informacja, że powinna być zasilana propanem-butanem. Ma to jakieś znaczenie? Czyli kupuję np. w Obi butlę + reduktor klik-on i spokojnie, bezpiecznie mogę korzystać z niej w przyczepie? Na stronie http://nano.amerigas.pl/#zastosowanie
jest informacja, że jest do stosowania w kamperach przy zastosowaniu adaptera typu 513. Pytanie co to za adapter do czego służy i czy temat dotyczy także przyczep kempingowych?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości