Mr.Makarena pisze:Fajne tanie i pomysłowe , tylko .... po co to Wam ?
Właśnie po to aby stanąć bez stresu tam gdzie nie ma możliwości wystawienia wiadra.
Na polu to po prostu wylew otwarty.
Mr.Makarena pisze:Fajne tanie i pomysłowe , tylko .... po co to Wam ?
Benior pisze:Mr.Makarena pisze:Fajne tanie i pomysłowe , tylko .... po co to Wam ?
Właśnie po to aby stanąć bez stresu tam gdzie nie ma możliwości wystawienia wiadra.
Na polu to po prostu wylew otwarty.
Benior pisze:Zrobiłem to dla swojej wygody aby z wiadrem właśnie po stacji nie biegać. Chociaż na stacji to jeszcze nie wielki problem. Bardziej mnie interesuje centrum miasta, gdzieś pomiędzy samochodami przy ulicy czy parking przy markecie.
Wiem że kasety z WC się wyjmuje a co z szarą wodą?
degustibus pisze:Zasadniczo w instalacjach kanalizacyjnych (a taką jest układ zlew i zbiornik podwieszony pod przyczepą) obligatoryjny jest syfon na odpływie.
TomekN126N pisze:Fajnie wygląda, choć nie jestem do końca zwolennikiem mocowanego na stałę, ale plusy, czy minusy użytkowania wyjdą w trakcie. Dawaj znac, jak przetestujesz
TomekN126N pisze: Rozwiązanie fajne i wcale nie jestem przeciwny, może zamontowałbym tylko mniejszy, żeby nie wozić ze sobą 40l wody.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości