Pozostało mi jeszcze położyć nową wykładzinę, okleić sklejkę w okolicach pieca oraz dokończyć półki w szafie. Piec już testowany, działa świetnie i nie zajmuje tak dużo miejsca w przejściu, czego najbardziej się obawiałem.
naal pisze:Pamiętaj o czujniku CO
stachu_gda pisze:Czy rura kominowa nie będzie się przecierać przy przejściu przez dach szafy? (szafa pracuje trochę w czasie jazdy)
Fiacior75 pisze:Bardzo dobry patent z zabudową piecyka mnie się ten wariant bardzo podoba no i w mojej zapiekane świetnie się sprawdziło,nawet będziesz miał dodatkową pułeczkę np. Na telefon lub na browarka![]()
A tak zapytam z ciekawości podpatrzyłeś to rozwiązanie w moim wątku remontowym?jeśli tak to bardzo mnie to cieszy.
Fiacior75 pisze:A tak zapytam z ciekawości podpatrzyłeś to rozwiązanie w moim wątku remontowym?jeśli tak to bardzo mnie to cieszy.
DIZZY pisze:Uzyskałeś bardzo ładny kolor obudowy, zapewne malowany proszkowo, czy może inna technologia?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości