Nie jestem audiofilem i kinomanem

W pierwszej kolejności zakupiony telewizor. Tv ma wbudowany USB co daje możliwość oglądania zapisanego obrazu w postaci filmów i zdjęć.
Zasilanie TV to standardowo 230 V oraz 12 V Cena nie powala bo koszt zakupu w sklepie Auchan to 360 zł
Przekątna ekranu 19" wbudowany tuner naziemnej tv cyfrowej i max pobór prądu 36 W czyli 3 A
Przy zakupie trzeba pamiętać o kącie widzenia ( na wprost obraz ok jednak pod większym kątem słaby)
Rozwiązaniem na taki TV z kiepskim kątem widzenia, jest zakup regulowanego ramienia ( wieszaka )
Nadszedł czas i zakupiłem radio do przyczepy
w sklepie internetowym koszt z wysyłką 100 zł
Zasilanie 230 V lub 12 V standardowo. Wysuwana z tyłu teleskopowa antena. USB z czytnikiem kart, karaoke, pilot, wyjście na głośniki.
Można podpiąć TV i głos popłynie przez wzmacniacz. W tym radio uciążliwe jest włączanie i przechodzenie po menu. Dźwięk nie powala.
Odbiór stacji ok. Pobór mocy znikomy. Pilot raczej nieprzydatny. Montaż dziecinnie prosty bez żadnych kombinacji. Wszystko kablem takim samym jak w TV. Nie polecam audiofilom

Przyszła i pora na głośniki. Głośnik ważniejszy ponoć od radia

Ta sama firma co radio. Głośniki godne polecenia. Cena około 70 zł za komplet. Ta sama firma produkuje również głośniki wpuszczane sufitowe w cenie około 36 zł za sztukę! Ja wybrałem takie
Przypomnę tylko, że miało być tanio i chyba było

Zestaw w skali od 1 : 10 to ja bym dał 5