Mam dość na razie modernizacji.
 Mam dość na razie modernizacji.Może źle się wyraziłem - przechyla się znacząco więcej w stosunku do oryginalnej gównianej belki która była zupełnie sztywna. Obiektywnie zaś patrząc przechyla się normalnie - pozostaje jeszcze kwestia z jakimi prędkościami się wjeżdża w łuk
 - nie ukrywam że dziś w ramach testów wytrzymałościowych było szybko dość. Te wychylenia mogłem zaobserwować podczas próby wywołania wężykowania.
   - nie ukrywam że dziś w ramach testów wytrzymałościowych było szybko dość. Te wychylenia mogłem zaobserwować podczas próby wywołania wężykowania.Robiłem też testy (aby przetestować belkę - oparcie linek) czy hamulce przyczepy są w stanie zablokować koła. Nie. Mimo regulacji "że biorą od razu".

Ostatnio rozbierałem hamulce w tej osi, którą ważyłem i są one naprawdę pancerne i z bębnami od tarczobębnów mają niewiele wspólnego poza zasadą działania.
 Ostatnio rozbierałem hamulce w tej osi, którą ważyłem i są one naprawdę pancerne i z bębnami od tarczobębnów mają niewiele wspólnego poza zasadą działania.