Niewiadówka do remontu, ale na ten moment nie wiem jeszcze do jak dużego, gdyż tak jak napisałem na oczy jej nie widziałem. Na pewno podsufitka jest odklejona i stan ogólny "używany" bo tego zdążyliśmy się dowiedzieć przed zakupem. Jestem współwłaścicielem z ojcem, będziemy musieli jakoś połączyć jego chęć do ogólnego jej posiadania i używania jak jest po drobnych poprawkach, z moją chęcią do zrobienia jej do standardu przynajmniej takiego jak ma wyjeżdzając dziś z fabryki..
Moja bujna wyobraźnia podpowiada mi m.in: nowa tapicerka, nowa podsufitka, nowe meble, nowa "kuchnia", nowa łazienka z prysznicem i wc z kasetą zewnętrzną, zasilanie 100% solar. Ponieważ o przyczepce było ciągle dużo gadania a mało się działo, to ostatecznie podkręciłem temat, znalazłem ogłoszenie i obiecałem, że zrezygnuję z zakupu motocykla, który pod koniec sezonu pewnie trafiłby do mojego garażu. W związku z powyższym budżet motocyklowy mogę przeznaczyć na to co opisałem powyżej. A czy do tego dojdzie to zobaczymy

Tymczasem zdjęcia z ogłoszenia