Witam.
To moja pierwsza własna przyczepa. Zasadniczo remont miał się zamknąć w 1500zł max 2000zł.... no i się nie udało

W przyczepie odnowione szafki 3 zrobione od podstaw nowa tapicerka zarówno materace jak i ściany z sufitem. Z zewnątrz uzupełnione ubytki i załatane przetarcie w rogu. Dostała felgi aluminiwe 13" z CC Sporting z oponami 155 70 13 lub 155 80 13 już nie pamiętam.
Więc kilka fotek z prac nad przyczepą. Niebawem przyczepa wróci do domu i zostaną tylko ostatnie szlify. Oświetlenie instalacja 12V (innej nie będzie bo i po co) i w sumie nic więcej, kliny ozdobne rączki itp. Tak więc zaczynamy od początku....
Tak było

A tak jest na tą chwilę.... W dalszym ciągu się robi.

Szafki górne będą naturalnie zamykane. Po prawej stronie pod szafkami będzie dobudowana obudowa pod radio samochodowe. Miejsce na głośniki widać na zdjęciach. Radio to JVC KD-AVX11 a głośniki Power Bass 2XL dwu drożne. Gąbki materacy zostają oryginalne były wyprane w całości jak by ktoś miał problem jak je prać.... wykorzystałem basen dziecięcy średnicy 120cm.... Elegancko wyszło podreptane po materacach i z bani

Pokrowce w kolorze kawa z mlekiem nowo uszyte. Felgi będą malowane plastilakiem na biało. Wtorek może środa przyjdzie paczka z klinami ozdobnymi rączkami manewrowymi i kilkoma innymi pierdołami. Mam nadzieje że przed wyjazdem uda mi się jeszcze przyciemnić szyby boczne folią. Na szybę przednią i tylną najchętniej dałbym roletę i tak to się chyba skończy

Tak więc jak widać przyczepa przeszła małe modyfikacje i zyskała nowe życie.
N126-e Holownik Fabia kombi SDI tempomat klima podłokietnik czyli wszystko co potrzeba poza mocą i trochę wyższy niż seryjny cherokee xj 2.1TD doszła Vitara też lekko dłubnięta...