Moja pierwsza prośba dla posiadaczy N250 c
Potrzebuje wymiar siłowników gazowych do otwierania klapy
tzn, długosc po otwarciu( od śruby do śruby)
siła N tego siłownika
oraz jak daleko jest zamontowany OD ścianki przedniej oraz jak wysoko od brzegu skrzyni( góra )
Z góry dziekuje za informacje
Jednak zaczynam odnawiac/składac n250c
Jednak zaczynam odnawiac/składac n250c
Niewiadówka jest jak Sex, można się uzależnić !!!!
N-250c
N-250c
Re: Jednak zaczynam odnawiac/składac n250c
Sprężyna gazowa to może być 21150 F-190N. W skrzyni i w pokrywie powinieneś mieć klocki do mocowania podnośnika i one są wskazówką do zamocowania sprężyny. W skrzyni w odległości około 145mm od przodu, w pokrywie około 490mm od przodu i 10mm od krawędzi zakrycia. Gdybyś musiał dorabiać te klocki to pamiętaj, że płaszczyzna mocowania podnośnika musi być prostopadła do podstawy (ziemi)
Re: Jednak zaczynam odnawiac/składac n250c
Dzieki za info
Ja własnie nie mam tych klocków bo przyczepka jest z 1978 i były w niej te płaskowniki( kiedys) i zastanawiałem sie na przerobieniu na siłowniki NO chyba ze komus gdzies zalegają jakies stare:-) te płaskowniki:-) lub ma jakies dokładne zdjecie i wymiary?
Ja własnie nie mam tych klocków bo przyczepka jest z 1978 i były w niej te płaskowniki( kiedys) i zastanawiałem sie na przerobieniu na siłowniki NO chyba ze komus gdzies zalegają jakies stare:-) te płaskowniki:-) lub ma jakies dokładne zdjecie i wymiary?
Niewiadówka jest jak Sex, można się uzależnić !!!!
N-250c
N-250c