Addeo remont N132
Re: Addeo remont N132
W dowodzie mam wbite 750kg z hamowana, i 670 kg bez a masa własna 1285kg., co jest dla mnie porażką. 

życie jak droga, kiedyś się kończy...
Polonez 1500 85rok. MW 1125, DMC 1550, przyczepa z ham. 1000, bez 500.
Skoda felicia 97rok. MW 985, DMC 1420, przyczepa z ham. 750, bez 400.
Kiedyś to był meksyk z masami przyczep.
Kiedyś.
Laweta:
4 piasty z poloneza
4 resory z poloneza
trochę stali
jakiś najazd
pompa hamulcowa z poldka
I rejestrujemy.
Laweta Sam MW 500kg, DMC 2000kg.
Teraz żeby podnieść DMC przyczepy homologowana oś bo inaczej nie ma szans
A kwiatki wychodzą moja enka MW 320kg, DMC 420Kg
Przyczepa Dickson W dowodzie przyczepa lekka a MW 650kg, DMC 885Kg,
Kiedyś za flaszkę wpisali co się chciało.
Skoda felicia 97rok. MW 985, DMC 1420, przyczepa z ham. 750, bez 400.
Kiedyś to był meksyk z masami przyczep.
Kiedyś.
Laweta:
4 piasty z poloneza
4 resory z poloneza
trochę stali
jakiś najazd
pompa hamulcowa z poldka
I rejestrujemy.
Laweta Sam MW 500kg, DMC 2000kg.
Teraz żeby podnieść DMC przyczepy homologowana oś bo inaczej nie ma szans
A kwiatki wychodzą moja enka MW 320kg, DMC 420Kg
Przyczepa Dickson W dowodzie przyczepa lekka a MW 650kg, DMC 885Kg,
Kiedyś za flaszkę wpisali co się chciało.
Witam
My już po urlopie, przyczepa spisała się poremontowo dzielnie, małe drobne dwa przecieki: na uszczelce szyby bocznej i na rączce (woda dostaje sie do środka po śrubie) do załatwienia za pomocą żywej gumy.
Daszek spisał się tak na 80% chroni przed słońcem chroni przed deszczem, ale konstrukcja jest za słaba i gromadzi się woda niestety, problem rozwiązało postawienie nogi pod kątem (opisze problem oddzielnie w dziale zamówień daszków)
No i dziś poprawiłem wadę fabryczną a więc odstające drzwi, trzeba było meble kuchenne w górnym miejscu obciąć o 15 mm oczywiście trzeba było też i blat zmodyfikować i półki wewnątrz szafki.
My już po urlopie, przyczepa spisała się poremontowo dzielnie, małe drobne dwa przecieki: na uszczelce szyby bocznej i na rączce (woda dostaje sie do środka po śrubie) do załatwienia za pomocą żywej gumy.
Daszek spisał się tak na 80% chroni przed słońcem chroni przed deszczem, ale konstrukcja jest za słaba i gromadzi się woda niestety, problem rozwiązało postawienie nogi pod kątem (opisze problem oddzielnie w dziale zamówień daszków)
No i dziś poprawiłem wadę fabryczną a więc odstające drzwi, trzeba było meble kuchenne w górnym miejscu obciąć o 15 mm oczywiście trzeba było też i blat zmodyfikować i półki wewnątrz szafki.
Adrian
N132t (1979) + Zastava Mediteran (1980) Opcjonalnie V70 (2000)
N132t (1979) + Zastava Mediteran (1980) Opcjonalnie V70 (2000)