Drobne Naprawy N126N Jacek
Re: Drobne Naprawy N126N Jacek
Piękna robota, a kolor tapicerki prześliczny. Zawsze byłam i jestem fanem oryginalnej tapicerki niewiadowskiej.
Ja też lubię oryginalną tapicerkę. Jacek, jest elegancko
Czy ta dodatkowa listwa ma służyć przedłużeniu płyty okiennej do dołu?

Dizzy ta oryginalna tapicerka to przez ciebie,jak czytałem twój wątek remontowy i na pisałaś że tapicerka oryginalna niebieska jest śliczna no to ja zamówiłem próbki wszystkich kolorów, Darius przysłał i co? i..i kupiłem beżową jest śliczna,ta twoja niebieska też jest śliczna,mieliśmy z żoną dylemat którą wybrać bo wszystkie są prześliczne,może jest droga ale materiał strasznie mocny,porządny,miły w dotyku, byle nożykiem go nie skaleczy jest super,a i przez ciebie mam teraz w domu 30m2 remontowki siwej niepotrzebnej

Rafalski tam na jednej fotce widać na tyle przyczepy pod oknem przykręconą sklejkę 4mm grubości przód i tył będą usztywnione taką płytą i na to położona tapicerka,z przodu gdzie jest duży stolik będzie tylko łóżko a białe formatki w koło okna chcę pokryć taką samą tapicerką lub tapetą żeby było miło i przytulnie zaś tył gdzie będzie stolik na stałe w koło okna ma być tylko tapeta jakaś zmywalna bo tu będziemy jedli brudzili itd, w środku nie będzie widać śrub i zaślepek od rączek manewrowych będzie to zakryte, śruby specjalne i rączki już założone.
jacek pisze:Dizzy ta oryginalna tapicerka to przez ciebie,jak czytałem twój wątek remontowy i na pisałaś że tapicerka oryginalna niebieska jest śliczna no to ja zamówiłem próbki wszystkich kolorów, Darius przysłał i co? i..i kupiłem beżową jest śliczna,ta twoja niebieska też jest śliczna,mieliśmy z żoną dylemat którą wybrać bo wszystkie są prześliczne,może jest droga ale materiał strasznie mocny,porządny,miły w dotyku, byle nożykiem go nie skaleczy jest super,a i przez ciebie mam teraz w domu 30m2 remontowki siwej niepotrzebnej![]()
![]()
Czemu mnie to nie dziwi? Też miałam najpierw siwą remontówkę kupioną

Jak ja zamawiałam była tylko niebieska i bordowa, gdyby była beżowa też miałabym nie lada problem z wyborem

Teraz jest dostępna beżowa,miodowa,niebieska,czerwona.Naprawdę jeżeli zamówi się próbki to jest trudno zdecydować się.
Preferuję jasny kolor i ten obecny odcień beżu wydaje mi się bezkonkurencyjny. Dobrze, że jest duży wybór, każdy znajdzie coś dla siebie.
Dizzyyy
,a napisz jaką wykładzinę podłogową pvc byś widziała, przy tej tapicerce(meble mam jasne)może foto jakie? Potrzebna mi jakaś sugestia.

Dałabym coś w tych odcieniach, jak tutaj
No, za takimi kolorkami już chodziłem,jest z czego wybrać.Dziękuje Dizzy za sugestie.
Mój ulubiony torbacz z białym balonikiem
Takie autko mi się marzyło jak w domku zawitał Owczarek niemiecki.
To ten owczarek zająłby całą przestrzeń bagażową
nie jest to w brew pozorom pakowne auto.

To mi ulżyło
. Owczarek w zasadzie w każdym aucie zajmuje całą przestrzeń albo tylnej kanapy albo bagażnika . Nie są to psy śpiące zwinięte w kłębek 

Prac remontowych ciąg dalszy.Po małej przerwie trochę popycham robotę dalej,założyłem górne szafki,zmyłem podłogę acetonem ze starego kleju, położyłem wykładzinę i ją przykleiłem , zamontowałem szafę,schowki przednie itd. powoli do przodu...